Forumdan sevgilisi olan üyeler

• Kullanıcı Kurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Forumdan derken forum içinden sevgili mi yoksa foruma mensup kişilerin sevgilisi var mı anlamında mi

Öyle bir üye hatırlıyorum sanki. Sen de az değilmişsin Kurt… Kadınlar şöyle böyle derken… sklksk

Ben bir yayın alırdım 2 3 kız hemen dm ye gelirdi vay be

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Sosyal Medya yokken Telefon sapıklığı yaygındı.
Bir arkadaşım tanışmış, rastgele çevirdiği bir numaradan bir kız ile. Uzun süre görüşmüşler ve sonunda buluşmaya karar vermişler. Kız binmiş Burdur'dan Otobüse ve gelmiş Antalya'ya. Büroyu bulmuş ve sormuş arkadaşımı. Arkadaşım kızı sesinden tanımış ama beğenmemiş. Ben kardeşiyim, Abim dışarıda Araba yıkıyor demiş. Kız'da onu sesinden tanımış ve, bilseydim bu kadar adi biri olduğunu, hiç gelmezdim. Beğenmediysen dürüst olarak ta söyleyebilirdin, demiş ve sonra da çıkmış gitmiş.

Duyduğumda kıza üzülmüştüm. Kim bilir ne hayaller kurarak gelmişti, evli biriyle buluşacağından bi haber. İyi ki çirkinmiş.

Burada birinin sevgilisi olduğunu bilmem hoşlanmıyorsam o kişiden ne işime yarayacak ki? Allah herkesin gönlüne göre versin tabii kslksk yürünmesi muhtemel üye kestirimi falan mı yapacaksınız? Skljsk

Erkekler arasında kim daha çok götürdü atışması olur. Erkekler her zaman ve her konuda iddialaşır.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
kendi kız kardeşleriniz sanaldan birini tutup tanıştırsa bu kadar medeni olabilecek misiniz çok merak ediyorum :D sanaldan tanışıp reale taşımamak nedir yhaaaa diyenler eğer gerçekten bu kadar medeni düşünceye sahipseniz sizi tebrik ediyorum sjjsjjs
İdeali nedir minyota hanım? Nerede tanışınca caizdir? xd

kendi kız kardeşleriniz sanaldan birini tutup tanıştırsa bu kadar medeni olabilecek misiniz çok merak ediyorum :D sanaldan tanışıp reale taşımamak nedir yhaaaa diyenler eğer gerçekten bu kadar medeni düşünceye sahipseniz sizi tebrik ediyorum sjjsjjs
Nereden ziyade nasil bir platform da tanistigi onemli. Benim kiz kardesim evli ve enistem bizim grubun eski solo gitaristi 2 tane cocuklari var. Bu secim ile alakali en cok...
durakta tanistigin biriyle "yolda tanirsin kisiyi" kisminda yanilgi cikabilir mesela.
Gorucu usulunde de internetin vucut bulmus hali olur ebevenyler o durumda dahi puruz cikabiliyor. Tabi kadinlar icin sanal erkekler kadar cennet bir yer olmuyor.

Nereden ziyade nasil bir platform da tanistigi onemli. Benim kiz kardesim evli ve enistem bizim grubun eski solo gitaristi 2 tane cocuklari var. Bu secim ile alakali en cok...
durakta tanistigin biriyle "yolda tanirsin kisiyi" kisminda yanilgi cikabilir mesela.
Gorucu usulunde de internetin vucut bulmus hali olur ebevenyler o durumda dahi puruz cikabiliyor. Tabi kadinlar icin sanal erkekler kadar cennet bir yer olmuyor.
mesela görücü usulü de bana ters
ayrıca kız kardeşine mutluluklar diliyorum

Geri