Forumdan sevgilisi olan üyeler

• Kullanıcı Kurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Soruyu anlamış oldum sonunda.

Tamam, şimdi de bir sırrımı paylaşayım sizinle.
Hayır.
Nokta.

sevgiliymiş de değilmiş gibi hani istemem de yan cebime koy felan
şöyle bir izlenimim var
gerçekte sevgilisi varsa burada zaten belli eder
fakat bir de free takılanlar var her arıdan balll ımmm ımmm

Immm ımmmm çok tatlıymış Aahah : D

aşırı sıkıcı bir şey değil mi ya .)) sanalda küçücük ekranın başında karşı cinsle saçma sapan bir şeyler yaşamak
adına sevgi diyorlar ama bu çok farklı bir şey
elin eline değmiyor sonra onunla yan yana vakit geçirmiyorsun ve bunun adına aşk veya sevgi diyorsun .)) başkasına yürüdüğünü öğrendiğinde kahroluyorsun Geberin ulan

aşırı sıkıcı bir şey değil mi ya .)) sanalda küçücük ekranın başında karşı cinsle saçma sapan bir şeyler yaşamak
elin eline değmiyor sonra onunla yan yana vakit geçirmiyorsun ve bunun adına aşk veya sevgi diyorsun .)) başkasına yürüdüğünü öğrendiğinde kahroluyorsun Geberin ulan

Hanımefendi sanalda tanışıp reelde buluşmuyorsanız o sizin sorununuz

Hanımefendi sanalda tanışıp reelde buluşmuyorsanız o sizin sorununuz
bunu sorun olarak kabul etmiyorum beyefendi
sanaldan iş adamı diye kendini tanıtanlar hırsız uğursuz çıkıyor genelde bu böyledir bu tarz olaylara şahit olan ben sanaldan karşı cinsime nasıl güvenip reale taşıyabilirim bana göre bu mümkün değil .)

bunu sorun olarak kabul etmiyorum beyefendi
sanaldan iş adamı diye kendini tanıtanlar hırsız uğursuz çıkıyor genelde bu böyledir bu tarz olaylara şahit olan ben sanaldan karşı cinsime nasıl güvenip reale taşıyabilirim bana göre bu mümkün değil .)
O iş tam bir gerizekalı işi yalnız sgdhjd

Geri