Yasallastirilmali hattadi mi ama… fingirdeşmek artık normalleştirilebilir mi arkadaşlar…..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yasallastirilmali hattadi mi ama… fingirdeşmek artık normalleştirilebilir mi arkadaşlar…..
irc de değil forumsal da ya farklı serverlardı askjdnasd sen başkasıııın oooo başkasıııın ah nafilleee bambaşkasıııınAnlamadım Gökhan..
Anlıyorum seni Gökhan..irc de değil forumsal da ya farklı serverlardı askjdnasd sen başkasıııın oooo başkasıııın ah nafilleee bambaşkasıııın
forumda demek forumdaki üyeler demek. bugüne kadar kimlerin forumdan sevgilisi oldu? kaç tane??? anlamak bu kadar mı zor ya kglfk
NE BAĞIRIYON?forumda demek forumdaki üyeler demek. bugüne kadar kimlerin forumdan sevgilisi oldu? kaç tane??? anlamak bu kadar mı zor ya kglfk
yazım dilinde bi harf bile çok fark ediyor ash..sizin doğru anlamanız sizin eksikliğiniz kfşjdjlHilal haric herkes anladı bence..
Sayı ve nick alalım?
Elin değmişken bana da bulur musun.. antepten ultra zengin biri falan.. çok yakışıklı olmasına gerek yok şimdi kıskanmakla uğraşmayalım.. shshjsHahaha sağlıklı değil… bulalım sana birisini?
bağrırım beni germeyinNE BAĞIRIYON?
Sonunda aklı başında bir kız, tebrik ederim! afgsdhdElin değmişken bana da bulur musun.. antepten ultra zengin biri falan.. çok yakışıklı olmasına gerek yok şimdi kıskanmakla uğraşmayalım.. shshjs
Akli basinda olmakta ise yaramiyor ki.. hep şeyler buluyor beni.. shsjskSonunda aklı başında bir kız, tebrik ederim! afgsdhd
aşırı sıkıcı bir şey değil mi ya .)) sanalda küçücük ekranın başında karşı cinsle saçma sapan bir şeyler yaşamak
adına sevgi diyorlar ama bu çok farklı bir şey
elin eline değmiyor sonra onunla yan yana vakit geçirmiyorsun ve bunun adına aşk veya sevgi diyorsun .)) başkasına yürüdüğünü öğrendiğinde kahroluyorsun Geberin ulan
aşırı sıkıcı bir şey değil mi ya .)) sanalda küçücük ekranın başında karşı cinsle saçma sapan bir şeyler yaşamak
adına sevgi diyorlar ama bu çok farklı bir şey
elin eline değmiyor sonra onunla yan yana vakit geçirmiyorsun ve bunun adına aşk veya sevgi diyorsun .)) başkasına yürüdüğünü öğrendiğinde kahroluyorsun Geberin ulan
bunu sorun olarak kabul etmiyorum beyefendiHanımefendi sanalda tanışıp reelde buluşmuyorsanız o sizin sorununuz
O iş tam bir gerizekalı işi yalnız sgdhjdbunu sorun olarak kabul etmiyorum beyefendi
sanaldan iş adamı diye kendini tanıtanlar hırsız uğursuz çıkıyor genelde bu böyledir bu tarz olaylara şahit olan ben sanaldan karşı cinsime nasıl güvenip reale taşıyabilirim bana göre bu mümkün değil .)