Forumdan Biriyle Çıkar Mısınız ?

K
  • Kullanıcı Külkedisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı

Forumdan Biriyle Çıkar Mısınız ?

• Neden OLmasın

Kullanılan: 29 30.9%
  • Kesinlikle Hayır

Kullanılan: 34 36.2%
  • BiLmiyorum

Kullanılan: 20 21.3%
  • Digerleri

Kullanılan: 11 11.7%

• Kullanılan toplam oy
    94
çıkardım evet hatta birinden hoşlanıyorum oda bunun farkında. . . :emoji_blush: :emoji_hugging:

sevgilisi olmayan kız var mı ya
yok gibi

ankette kesinlikle hayir isaretlemisim
buyuk konustugum her seyi yalayip yutan biri olarak bu forumdan biriyle evlenebilirim anlamina geliyo :d

"" Ama niyet o değildir, gönül kayar, olamaz işler değil bunlar. Güzel örneklerini de gördük, görüyoruz, maşallah. Bana göre zor ve ne bileyim daha çetrefilli ve arkadaşlıktan farklı bir şey gönül meseleleri. Çok keskin konuşmuyorum ama""

@Oggy yine konuya Aşkı memnunun Firdevs hanımı gibi girdin kız ne kadar mantıklı açıklamış ne kadar güzel izah etmiş güzel örneklerini de gördük demiş :)

yalnız konu çok iyi....... orhun kitabeleri niteliğinde....... 2011 yılında açılmış...... forumun tüm dönemlerini yansıtıyor...... bir mesajda maria puder, canis majora sen bu forumdan ancak benimle çıkarsın demiş........ maria evlendi, çocuğu 5. yaşına girecek nerdeyse, canis sap oğlu sap kaldı ahahahah

Burada aşk aramak saçma. Ama niyet o değildir, gönül kayar, olamaz işler değil bunlar. Güzel örneklerini de gördük, görüyoruz, maşallah. Bana göre zor ve ne bileyim daha çetrefilli ve arkadaşlıktan farklı bir şey gönül meseleleri. Çok keskin konuşmuyorum ama zor olduğunu da düşünmekteyim. O zaman dans canlarım, hayırlı cumalara devam.

larien 19. sayfada forumda aşk aramak saçma demiş........ yavaş dön larien ircforumları hızına yetişemiyor............

Alıntılasaydın ya? Hem sana ne? Dert etme sen böyle şeyleri.

Çıkarım, hatta birisine aşığım :) ama herkesle çıkmam.. kriterlerim var..

Olmaz diyemem. Her olmazımın ardından aksini yaşıyorum.

Geri