Forumdaki Zenginler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Üstteki üye hakkında ne düşünüyora sen çıkınca kederleniyordum ay bildiğin travma geçirmişim ben ya

Ayrı etten maaşlı işte çalıştım evde oturmaktan sıkıldığım için baktım iş yerinde benden daha yakışıklı biri var bunu kendime dert edindim ve istifa ettim gelemem ben öyle şeylere kusurabakmayın yani ^^

Ayrı etten maaşlı işte çalıştım evde oturmaktan sıkıldığım için baktım iş yerinde benden daha yakışıklı biri var bunu kendime dert edindim ve istifa ettim gelemem ben öyle şeylere kusurabakmayın yani ^^
Sonda "şirketi satın aldım" diyeceksin diye çok korktum. Neyse ki istifaymış.. Aman üzülme sana şirket mi yok... Bizde barboy lazım gel tornamdan geç azıcık hı?

Sonda "şirketi satın aldım" diyeceksin diye çok korktum. Neyse ki istifaymış.. Aman üzülme sana şirket mi yok... Bizde barboy lazım gel tornamdan geç azıcık hı?
senin yakısıklılıgın beni ezer be kardeşim ben benden yakısıklı olan birilerinin yanında calısamam. Sorry. : (

Övdü mü sövdü mü anlamadım ama teşekkür ederim...

Parası çok lakin ne kendi yer ne başkasına yedirir. Öyle trilyonluk adamlar tanıyorum ki bir ayağı değil iki ayağıda öbür tarafta lakin hala paranın üstüne para koyma peşinde, yahu kimseye faydan olmaz kurbanda kurban kesmez zekat vermezsin neden yaşıyorsun ?

Parayla imanın kimde olduğu bilinmez derler bizim burada…

ben bu konuya ne yazmışım diye birinci sayfaya gittim
on sayfa kendimi aradım
yazdığım yazı on birinci sayfadaymış
bazen üşenmiyim ara kısmına yazmiyim diyorum
işte üşenmem gerekiyormuş

• Hehe
Tepkiler: Aze
Geri