Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2 tip kadından korkulur bir abisi olan bir de arşivci olan. Sende ikisi de var…
@different 'in buna "arkadaslar siz hala maasla mi para kazaniyosunuz yaa faizim yatmis napsam en iyisi gidip dizi izliyim" demesi lazimdiSorsan herkes zengin. Atın maaş görsellerini zengin görelim
yok be kardeşşşiim nerde bizde o para neyse cin tonik eşliğinde dizi izlemeye devam@different 'in buna arkadaslar siz hala maasla mi para kazaniyosunuz yaa faizim yatmis napsam en iyisi gidip dizi izliyim demesi lazimdi

Sonda "şirketi satın aldım" diyeceksin diye çok korktum. Neyse ki istifaymış.. Aman üzülme sana şirket mi yok... Bizde barboy lazım gel tornamdan geç azıcık hı?Ayrı etten maaşlı işte çalıştım evde oturmaktan sıkıldığım için baktım iş yerinde benden daha yakışıklı biri var bunu kendime dert edindim ve istifa ettim gelemem ben öyle şeylere kusurabakmayın yani ^^
senin yakısıklılıgın beni ezer be kardeşim ben benden yakısıklı olan birilerinin yanında calısamam. Sorry. : (Sonda "şirketi satın aldım" diyeceksin diye çok korktum. Neyse ki istifaymış.. Aman üzülme sana şirket mi yok... Bizde barboy lazım gel tornamdan geç azıcık hı?
Ben zengin değilim…Angie'nin sözlük konusu sandım.
YAAAA PALAVERE BIRAKKKA jskdjfkdfPeşin peşin söylüyorum züğürtün önde gideniyim ......
Şu kuzu çevirmeyi gomeyim cvp vercem sana kjkhkhYAAAA PALAVERE BIRAKKKA jskdjfkdf