ne
Elmas Üye
Hatem ona sorma yalan söyler dedi+ Selam Raijin sen gay misin?
- Hayır?
+ Tmm tşk.s
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hatem ona sorma yalan söyler dedi+ Selam Raijin sen gay misin?
- Hayır?
+ Tmm tşk.s
Ya seni biz cingöz sanıyorduk be güzelim... İşin komik tarafı şrfsz Hatem çok iyi biliyor benim gay olmadığımı.askdjaksd neyse artık biliyorsun doğruları... Bi daha karşına bu tarz bi şey çıkarsa ilk kaynaktan teyit etmeni öneririm :/Hatem ona sorma yalan söyler dedi![]()
ahsdhahdahsd 5 sene oldu ya. Bu zındık yüzünden başıma gelenlere bak...+merhaba raijin ilk kaç yaşında fark ettin?
-neyi?
+gay olduğunu
-değilim
+öylesin araştırmanı öneririm
Hayır canım ne alaka. Evet biraz şrfsz edepsiz biridir ama dostumdur... Şaka kaldırır bi tip olduğumu bildiği, beni tanıdığı için kendince böyle bi şaka yapma ihtiyacı hissetmiş yapmış. Var böyle huyları. Ne yaparsın anacım bu da böyle bi çocuk işte...Hatem kımıl zararlısı gibi bişey bence
Parmağım kesildi. O doğru ahsdhadhasjaf@Raijin, güvenilir bir profil çiziyordu ne bileyim ? Elin kesildi konusunda da herkesi drama bağladı aslında herkes saf hatem trollerken Sjssj
hiçbir şey olmamış gibi konuya yorum yapması peki...Sorsan herkes zengin. Atın maaş görsellerini zengin görelim
Hatemide al ve git burdan SjsjssjParmağım kesildi. O doğru ahsdhadhasjaf
Konuyu dağıtmayın kardeşim. Çıkarın gösterinhiçbir şey olmamış gibi konuya yorum yapması peki...
Gidersem çok özlersin ama... O yüzden gidemem.Hatemide al ve git burdan Sjsjssj
O öyle deyince dedim ki ulan ne sempatik çocuktu tüh dediydim SjsjssjGidersem çok özlersin ama... O yüzden gidemem.