Sözlük Forumdaki Dedikodu Kazanı

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
Biz anca yuz germe goz kaldirma bantlari, gunes kremleri, renkli eyeliner, dugun elbisesi, bb krem, bikini, elbise konusuyoruz. Hayat bizi cok degistirdi..

Olayları ve dedikoduları kaçıranlar için haftalık bir dergi yayınlansa ne güzel olur.

Sahsim da olsa no problem -ki var-
Bakin forumda da reelde de ketum bi insanim. Yillanmis arkadaslarima bile hayatimla ve kisiligimle ilgili paylastigim bilgi oldukca sınırlı. ''Buna ragmen'' hakkimdaki iddaalari ogrendigimde bayagi bi sasiriyorum. Bi de kendime hayal dunyasi genis derim... degisik arkadaslarimiz var aramizda o kazana bi sekilde gireceksiz yani sallamayin kisacasi :d

Sahsim da olsa no problem -ki var-
Bakin forumda da reelde de ketum bi insanim. Yillanmis arkadaslarima bile hayatimla ve kisiligimle ilgili paylastigim bilgi oldukca sınırlı. ''Buna ragmen'' hakkimdaki iddaalari ogrendigimde bayagi bi sasiriyorum. Bi de kendime hayal dunyasi genis derim... degisik arkadaslarimiz var aramizda o kazana bi sekilde gireceksiz yani sallamayin kisacasi :d

seninle en son konuştuğumuzda bir cümlen her seyin özetiydi, aklımda hep..hafife almakla ilgili, tam haliyle anladın tabi senn (:

Cehenneme gitme sebebim dedikodu olacak.
Zaten sürekli alintilarla calisiyorum.

Ne olmuş ne olmuş, fiskos kısırsız yapılmaz. Kısır yapın da marula sarıp yerkene gıybet ederiz.

Geri