forumda yönetici olmak

Konu sahibi son olarak 3856 gün önce görüldü
direkt platin oldum
önemli üye gibi bişey işte

Sıkıntılı bir durum çünkü ne yaparsan yap hep bir kesim senden rahatsız olmaya devam edecek o yüzden kimsenin lafına bakmadan takılmak en güzeli.

bella diye biri vardı beni düzenli olarak banlardı hep güzel işti vallah egon lükse ulaşıyor bir kere.. ama hak etmen lazım öyle herkese verilecek bir şey değil

Emre bana forumsaldayken bu teklifte bulunmuştu. Olmaz yoğunum dedim ama herkesin zaten kendine göre yoğunluğu var o yüzden değildi aslında istememem , ne bileyim uğraşmak istemedim heralde.

Gecen biri sey yazmisti, toplantiya misafirlikte katilmistim, cok ciddiye aliyordum yoneticiligi diye .) guldurmustu.
seyyy admin arkadasin biri ( simdikilerden degil ) bana sifresini vermisti, hayir niye verdi niye benim gibi birine guvendi bilmem ben olsam guvenmem . ( hos acip bakmadim merakli biri olmama ragmen :D )
Yoneticiligi hicbir alanda basaramayan bir insanim sanirim, bunu is hayatinda da fark ediyorum. Kolay kolay hayir hayt huyt diyemiyorum .p bazen de diyorum ama damarima basilirsa .p Yumusak huylu bir yonetim beklentim var, ama gormeyince de kiziyorum icten ice.p

Gecen biri sey yazmisti, toplantiya misafirlikte katilmistim, cok ciddiye aliyordum yoneticiligi diye .) guldurmustu.
seyyy admin arkadasin biri ( simdikilerden degil ) bana sifresini vermisti, hayir niye verdi niye benim gibi birine guvendi bilmem ben olsam guvenmem . ( hos acip bakmadim merakli biri olmama ragmen :D )
Yoneticiligi hicbir alanda basaramayan bir insanim sanirim, bunu is hayatinda da fark ediyorum. Kolay kolay hayir hayt huyt diyemiyorum .p bazen de diyorum ama damarima basilirsa .p Yumusak huylu bir yonetim beklentim var, ama gormeyince de kiziyorum icten ice.p
şimdi biri mi oldum :(
güldürüp hatırlanmamak da ne bileyim.... üzdü.

Beni hiç yönetici yapmazlardı. Bir kere bir sunucuda olmuştum. Onu da millet beni seviyor, kullanıcı toplarım diye yaptılar. Sonra baktılar herkesi seri banlıyorum.. Aldılar.:( nereye doğru üzülüyoruz:(

Geri