malumatfuruş
Gümüş Üye
belki iki yıllık adalet bölümü mezunu ama burada hukuk fakültesi profesörünü banlayabilir. forumlar böyledir işte...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şimdi biri mi oldumGecen biri sey yazmisti, toplantiya misafirlikte katilmistim, cok ciddiye aliyordum yoneticiligi diye .) guldurmustu.
seyyy admin arkadasin biri ( simdikilerden degil ) bana sifresini vermisti, hayir niye verdi niye benim gibi birine guvendi bilmem ben olsam guvenmem . ( hos acip bakmadim merakli biri olmama ragmen)
Yoneticiligi hicbir alanda basaramayan bir insanim sanirim, bunu is hayatinda da fark ediyorum. Kolay kolay hayir hayt huyt diyemiyorum .p bazen de diyorum ama damarima basilirsa .p Yumusak huylu bir yonetim beklentim var, ama gormeyince de kiziyorum icten ice.p
Afedersiniz Arif beyy....şimdi biri mi oldum
güldürüp hatırlanmamak da ne bileyim.... üzdü.
Yaaaa Lülü ahandldkdjsjdkdjjdjsjejsjsjsjdkdjBen seni her konuda alkisliyorum zaten .)))) aklimaki Sirp otabani cik cik cik cik...