forumda yönetici olmak

Konu sahibi son olarak 3857 gün önce görüldü
Bana birisi neden ozel mesaj okumamiz gerektigini izah etsin lütfen?

Sebebi ne olabilir mesela :)

Küçük ölçekli forumlarda reklam yapılıyor mu diye okunuyor olabilir. Burası da zaten global bir forum olduğu için reklam vs için de okunmaz.

Olsa olsa sebep bu olur bence.

Küçük ölçekli forumlarda reklam yapılıyor mu diye okunuyor olabilir. Burası da zaten global bir forum olduğu için reklam vs için de okunmaz.

Olsa olsa sebep bu olur bence.

Çok ağır reklamlarda dahi şöyle bir sorgu atıyoruz veritabanına diyoruz ki;

Örneğin reklamı yapan if com tr olsun.

İçinde "if com tr" geçen mesajları getir diyoruz. Zaten mesajı açıp baktığında genellikle şöyle bişey görüyosun;

"Selam sen eski misin seni i f c o m t r ye bekliyoruz." gibi bi şey.

Onun dışında bağane ya ne konusuyosanız konusun

Ne olsun istiyosunuz siz söylesenize bi okuyalım mı
Birbirinizin kimlere yazdığını mı merak ediyosunuz derdiniz ne sizin

Okumak istersek eklentiye gerek yok veritabanı var eliimizde zaten. Açarım veritabanından çarşaf çarşaf okurum. Bu her yerde böyle. Sonuçta sizin yazdğınız herşey kaydedilmesi lazım ki sonradan girdiğinizde o bilgiler orda olsun.

Kimsenin özel mesajıyla işimiz yok ya açıkçası. Onlarla eğlenmek için biraz yaşlandık. Ayrıca özelde en fazla birbirinize yazıyorsunuzdur zaten bütün hayatınızın özeti konularda yer alıyor özel mesajları açıp bakmaya gerek yok.

Yazdığım postta özel mesajların okunduğunu ifade eden bir cümle göremiyorum. Okunsa da okunmasa da pek umurumda da değil şahsen.

Bana birisi neden ozel mesaj okumamiz gerektigini izah etsin lütfen?

Sebebi ne olabilir mesela :)

Siz üstünüze alınmayın lütfen özel mesajlarda yapılan sanal seksi merak eden çok admin var ve bu kişi okuduğu üyenin mesajını daha sonra forumun ortasına atmışlığı var..Biz çok gördüğümüz için bunları acaba her forumda okunuyor mu gibi bir soru akıllara geliyor..

Buranın eski üyeleri koyunmuş herhalde. Forumsal üyelerini de öyle sanıyorlar. Adamın üslubuna bak.

O kadar kötü bir şey ki anlatamam..... Herkese benzin döküp yakmak istiyorsunuz. Eşek kadar herif bunun tribini niye atıyor bana yahu diye diye geziyorsunuz. YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ RUH HASTALARI pardon forum userları.....

bDp4n9u6_400x400.jpg

:)

Siz üstünüze alınmayın lütfen özel mesajlarda yapılan sanal seksi merak eden çok admin var ve bu kişi okuduğu üyenin mesajını daha sonra forumun ortasına atmışlığı var..Biz çok gördüğümüz için bunları acaba her forumda okunuyor mu gibi bir soru akıllara geliyor..

Merhaba ;

Bu sekilde bir gorusmeyi herhangi bir platform uzerinden yayinlamak yasal suctur.

( OZEL HAYATIN GIZLILIGINI IHLAL )

Deetayli bilgi icin okuyunuz ;

https://www.google.com.tr/amp/s/bar...kuku/ozel-hayatin-gizliligini-ihlal-sucu.html

Bu sekilde bir hakarete maruz kalan arkadaslar keske haklarini yasal yoldan arasalardi. Forum yonetimine ilgili merciler tararindan gonderilecek yazi ile ilgili sahislarin ( ADMINDE OLSA ) ip adres bilgileri verilerek haklarinda dava acilabilirdi.

Size tavsiyem bu sekilde birseye tekrar sahit olursaniz isin pesini birakmayin. Yapanin yanina kar kalmazsa ibret olacaktir.

MADDE 136. - (1) Kişisel verileri, hukuka aykırı olarak bir başkasına veren, yayan veya ele geçiren kişi, bir yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Bir şey olmuyor şikayet edince merak etmeyin .p biraz sicili bozarsınız karşı tarafın.

Şu forum yöneticiliği işini de abartmayın.
Apple’da ceo olmak gibi bir şey değil .p lol

Bir kere yaptım ben. Şüşko olmamak gibi bir şey, hiç tarzım değil :d

Ben ilk okulda sınıf başkanıydım onun gibi bir şey mi ?

Geri