Forumda sürekli siyasi görüş bildiren üye

Konu sahibi son olarak 3076 gün önce görüldü
Sabahtan akşama kadar siyasi görüşünü açıklayan konular açan üyedir.Herkese bu görüşleri dikte etmeye çalışır,karşıt görüşe ise hırçınlıkla saldırır.Anlam verilemeyen sabitlikleri vardır,konuyu fikir alışverişi için değil başka görüşlere baskın gelebilmek için açar.

tek-başına-gezen-ülkücü_349103.jpg

Siyaset maalesef hayatımızın bir gerçeği, hele son zamanlarda kusacak hale geldik bu konudan. Tabi ki herkesin bir siyasi görüşü vardır ve bunu belirtebilir bunda sıkıntı yok fakat bazı insanlar karşıt görüşe sahip insanlara sırf hakaret etmek, laf sokmak, aşağılamak için fırsat kolluyor bu çirkin. Siyasi görüş bildirmek tahammülsüzlük olmamalı.

benim siyasi görüşüm

herkes eşit yaşasın, çiçekler açsın, kuşlar cıvıldaşsın

fakir yoksul insan kalmasın

doğa yok olmasın

ben bunları istiyorum, çok mu şey istiyorum? :)

sayın reisi cumhur hiçbir şey dayatmıyor zaten :asd:

yarın kıyamet kopsa ce ha pe yüzünden dersiniz :asd::asd:

Siyasete atilmalilar.

Sosyal hayatta sıkıcı, yalnız ve sadece siyasi konulara ve görüşlere kafayı takmış birisidir. Uzak durmak o tiplerden en iyisi.

Bende siyasi konulara görüş yaparım ama üzerinde öyle çok durmam. Hayat siyaset mi be?

akpye laf söylerim mhpli derler mhplilere laf söylerim akpli derler doğruya doğru yanlışa yanlış derim

aklından geçen bir milletvekili söyle başlıklı forum oyunu açılsa çok tutar.

Üstüme alınmıyorum , ben forum oyunlarıda oynuyorum :T:

Tarzı her attığı boş olan,hiç tutmayan yorumlarda bulunur bu tip insanlar :cici:

Geri