Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kimin imanlı kimin imansız olduğuna karar verenlerin savunmaya geçtiği konu olmuş. Bitmedi tanrıcılık oynamanız.
Ve her zamanki gibi müslümanlıktan dem vuranların hunharca içlerindeki pislikleri döktüğü konu olmuş.
İlk defa Hatem'in bir cümlesine sonuna kadar katıldım. İki üstteki yorumun altına imza mı atarım.
Dinden soğuma o kadar bayat bir bahane ki bir insanın sözüyle Allah'ın gönderdiği dinden soğuyacaksan zaten o dine hiç girmemişsin demektir..
Şu dinden soğuma saçmalığını bırakınız. Din sizin alay konunuz değildir.
Müslüman demek teslim olan demektir. Allah'ın indirdiği dine teslim olana müslüman denir laf ile ben şuyum buyum diyene değil.. Din ve Kuran ile alay edenlerin müslümanlığı kuşkuludur. Bunu ben kendim kafamdan demiyorum bu konuda ayetler var. Bilmiyorsanız açıp okuyunuz öğreniniz..
Dini konularda ciddiyetsiz tutum takınanlardan hoşlanmıyorum.. Bu insanlar dünyaya ne için geldiklerini sanıyorlarr acaba hayat bir imtihandır. Ve siz böyle yaparak kaybediyorsunuz.
Her bölüme uygun konu açılır. Görmek istemeyen girmez nokta. Siz dinden haz etmiyorsunuz diye biz dinimizi öğrenmekten vaz geçecek değiliz..
Namaz kılınacak vakitte forumda takılarak üstün müslüman nasıl olunur göstermiş oluyorsunuz.
Coolumsu din forumlardan öğrenilecek bir şey değil, göze sokulacak şey hiç değil sana konu açma diyen yok konuyu açıyorsan her türlü fikre açık olman gerekir.
Karesi, muarız, coolumsu üçlemesi olarak kendi konularınızda -hepiniz müslüman olmanıza rağmen- tartışmaya giriyorsunuz ateistlerin yorum yapması mı zorunuza gidiyor?
Kaliteli olup farklı mecralarda konuların açılmasında bir mahsur yok. Ne var ki bunda? Dini, siyasi, aşk-meşk, bilim, sanat, felsefe vs. Hepsi, insanın ilgi alanları ve hepsi insana dair. Eğer saçma sapan bir gerginlik ve terbiyesizlik içerisinde değilse, ben takip etmeyi seviyorum.
Ahh nerde o eski yorumcular... Uzun uzadiye keyifle tartıştığım forumdaşlar...
O güzel insanlar güzel atlara binip gittiler.
Demirin tuncuna, yorumcunun karesi beyliği-coolumsu'suna kaldık.
Şu dinciler ve siyasi troller çıktı çıkalı memlekette artık hiçbir şeyin tadı tuzu kalmadı.
Her şeyin bokunu çıkarttılar. Her suyu bulandırdılar. Eğer onlar gibi düşünmüyorsanız; kafirsiniz, zındıksınız, (sessiz sedasız birtakım dini vecibelerinizi yerine getirseniz dahi) gavursunuz. Ellerinden gelse sizi bir kaşık suda boğacaklar diyeceğim; ama boğmak ne kelime direkt ateşe verip, yakıyorlar.
Bir kendileri "ak", bir kendileri müslüman sanki.
Şimdi ben nefret ediyorum artık, yıllardır bu ve bunun gibiler yüzünden bir şeyler anlatmak için götümü yırtmaktan.
Biraz vajina, penis konusu açın da bu arkadaşlar oraya akın etsin, forum şenlensin.
Bu konuları öğrenmenin yeri forumlar ancaaak din forumdan öğrenilmez.
Akıllı olun.