Forumda siyaset tartışmak

M
  • Kullanıcı Maria puder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
kimse kimseye saygı göstermiyor herkes birbirine saydırıyor
bende girmiyorum tartışmalara
ne de olsa bu köyün muhtarı onlar

Çok eğlenceli olduğu doğrudur :)

Aslında tartışamamak,genelde birinin banlamasıyla sonuçlanıyor.

Forumda ülke kurtarmak, klavyeden atıp tutmak.

Izlemek eğlenceli

Siyasetten uzaklaştırılmış ve çekince içerisinde bırakılan toplumumuzun her bireyinin ve özellikle de gençlerin forum dahi olsa tartışması iyi bir şey.Karşıt fikirlilerin birbirlerinin ideolojisini ve bunu besleyen düşüncelerinin referanslarını öğrenmesi açısından faydalı ve gerekli buluyorum. Forum kelimesinin diğer bir anlamı bir moderator eşliğinde tartışma ve fikir alışverişidir.Çatışma olması muhtemel ve normal. Edep yoksunluğu ise yetersizlikten ve hazımsızlıktan ileri gelir ki bu da bilgisizlikten ileri gelebilir.Buda sorgulayan ve fikirlerini söylemek isteyenler için engel olmamalı.Elbet demokrasiyi kanıksayıp normalleştireceğiz.İnsanların farklı düşünebileceğini anlayacağız. Din, dil, ırk, mezhep, cinsiyet ve toplumca kutsanmış vs. bir takım aidetlerin hiçe sayılmadığı bir tartışma atmosferi anlaşılabilir. Küfürü ise her zaman şöyle özetlerim:Kişi kendini tanıtıyordur bana ben de mizacıma ters deyip yok sayarım.Yani kısaca faydalı buluyorum.

Damarlara basıldığı olur :d

İnsan kendisini bazen pazar yerinde avaz avaz bağıran tezgahtarlar arasında hissediyor. "Gel abim, gel ablam en doğrusu benim, bana gel" nidasında... Hoş gerçi, memleketin hali bu, forum ne yapmasın...

Bilgili tartismalarin tadina doyum olmaz.

Siyasetse surum. Herkes siyasetci herkes devletin icinde, herkes herseyi tum ciplakligiyla bilir.

Bu yuzden de tartismanin sonu gelmez.

Siyaset tartışmak mı :) lan adamın adı geçse dava açıyor nesini tartışacaksın?

Mantıklı olduğu surece her goruse saygı olur konu vatansa ve kötülüğünde konusuluyorsa kusura baksın o arkadaslar onlara saygı yok

forumda 2-3 grup var

1. herşeyi eleştiren grup
2. iktidarı destekleyen grup, iktidar ne yaparsa yapsın hep muhalefet suçlu :D

Geri