Forumda sinirinizi bozan durumlar?

Z
  • Kullanıcı Zeyna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Sürekli konu kasılması.

Bilmem nerenin halk oyunu, bilmem kimin şarkı sözü, üst üste verilen onlarca spor haberi vs.

Forumda kirlilik yaratmaktan başka bir halta yaramıyor.

Çoğunluğun laf sokmak için uğrasmasi beni benden alıyor.

Anlatılmak istenileni yanlış anlamak için beynini zorlamaktan hiç çekinmeyen ve yanlış anlamayı başardıktan sonra 'hadi bakalım üzerinede laf çarpan bi yorum atayım ohh misss' havasında gezen üyeler. :) Yanlış anlamak yerine lütfen hiç anlamayın daha iyi lütfen.

PS: "Beni bir sen anladın sen de yanlış anladın" :P

Ben bi üsttekine cevap yazarken araya üç-beş kişi yazıyo ya hani? o ne hızdır öyle ya? sinir oluyorum. yavaş biraz yavaş. kaçmıyo internet. biz de sınırsız kullanıyoruz, hiç öyle şeyler yapıyo muyuz?

Yoneticilerin sikayetleri sallamayip sacma salak konular acmaya devam etmesi. Tuhaf geliyor yani yoksa sinirimi bozan bir durum yok.

10 saniye bekleyin
20 saniye bekleyin
5 saniye bekleyin
Sanki bomba patlayacak da kabloları bulamıyormuşum gibi hissediyorum.Yapmayın bana bunu,
ben de panik atak var )=

Siniri bozacak derecede bir şey yok lakin karşı cinsten biri birine iyi bir yorum yaptığı vakit farklı yakıştırmalar kendince çıkarımlar oluyor sanırım bu pek hoş değil

20 saniye bekleyin olayi sinirlerimi cok yipratti sevgili forum sakinleri.

saniye saçmalıkları kuşkusuz. sinir bozmak için mi yaptınız ?

20 saniyemi geri veriğğnn

Şimdilik saniye süreleri dışında bir durum yok.

Şahıslarla sorunum yok herkese koyduğum mesafedeyim ancak forumda ciddi bir konu kirliliği var. Bu yüzden 10 dak dan fazla forumda kalamıyorum , sıkıyor yani

Aynı konu içinde aynı üyeye ait, birbirinin tamamen zıddı yorumlar.. : ))

Teşekkür etmek seninle tanişabilir miyim yada çok hoşuma gidiyorsun gözüm sende demek değildir .
Diğer alternatifleri düşündünüz mü hiç ?
Hani Fikrine katılıyorum yorumun hoş olmuş gibi.
İdrak önemli .d

Geri