forumda post atacak konu bulamamak

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
üstteki üyeye partner seçerek düşük bütçeli gebeşlik moduna sokacak durumdur :D

Bir ara tek cümlelik anlamsız konuların sayfa genelini parsellediği dönemde kapıldığım histi

evet şuan senin konulara bakıyorum oggy.
çok tatlısın.:liv:

Foruma girebildiğim zaman zaten sınırlı bir de konu bulamamak sıkıntı.

Ben genelde Mastor'u takip ediyorum. Lena'yı bir de. Gerçi Lena da Mastor'u takip ediyormuş. Almi'yi de takip ediyorum bazen. Fakat o kimi takip ediyor bilmiyorum. Bazen edriyi de takip ederim ama edri genelde ben nereye yazarsam, oraya yazıyor. E ben Mastorr' u takip ediyorum, edri de demek ki otomatikman Mastor'u takip etmiş oluyor. İnş. Mastor'a bişi olmaz.
Bir de Karma'ya bakıyorum, hep sevişmeli şeyler yazıyor. Raporlucam inş.

bakıyorum garamurat yazmış cumburlop o konudayım.

Konu başlıklarının çoğuna içimden cevap veriyorum veya bazen yazıyorum, öf ne anlatıyorum ya deyip siliyorum başka konuya bakıyorum öyle öyle hiçbir konuya adam akıllı bir mesaj yazamıyorum...

Soylemek istediklerimizi cogu zaman yonetici oldugumuzdan dolayi soyleyemiyoruz. Fake uyelik acip icimdekileri dokup kendimimi banlasam diyorum bazen.

Bir sürü farklı karakter var aramızda ama konu açacak cesaret ve özgüvene sahip değiller. Bunu okadar önemsiyorlar ki sanki konularına hiç yazılmasa gözden düşecekler. Oysa burası eğlence amaçlı bir platform gereksiz düşünceler bunlar.

Soylemek istediklerimizi cogu zaman yonetici oldugumuzdan dolayi soyleyemiyoruz. Fake uyelik acip icimdekileri dokup kendimimi banlasam diyorum bazen.
10/10 aktivite diyebilirim. Ben bu olayi bir yerden hatirlayacagim ama iste hatirlayamiyorum.:D

• Beğen
Tepkiler: X
Geri