forumda nasıl populer sevılen uye olabılırım?

Konu sahibi son olarak 2288 gün önce görüldü
bi memleket gibidir forum. her şey düzenli ve kontrol altında olmalıdır. kaidelere uyulmalıdır; kanunlara, nizamlara...
ben de bu memleketin baş şeyi gibiyim; başbakanı gibiyim mesela. her şey benden sorulur.

Benim kadar yakışıklı olmalısın.

bi memleket gibidir forum. her şey düzenli ve kontrol altında olmalıdır. kaidelere uyulmalıdır; kanunlara, nizamlara...
ben de bu memleketin baş şeyi gibiyim; başbakanı gibiyim mesela. her şey benden sorulur.

sıkıcı bırı olursam sevılmem kı oyle bırının yazılarını okudum çok sıkıcı tübitak dergisi sankı

kendı seylerı degıl onlarda onune dergı almıs oradan yazıyor cok bellı

Olsam ne olmasam ne! Umurumda mı...

Sen bakma yukardaki yoruma zira bence kendisi çok cool.
Memen varsa Mastor ile anlaş o işi çözer. Oda olmadı kaos yaratıverirsin.

Ciddi ne çok işsiz var dediğim mevzudur .

Popüler olan üyelerin popülerliği kaybolunca çareyi depresyon hırkasında buluyorlarmış..

Gogol paltosu bulup içinden bir şeyler çıkarmalısınız.

rönesans italyası erkeklerinden tutun da anadolu pehlivanına, siyahi cazcılardan, iki savaş arası dönemin resim, sinema, edebiyat ve müziğinin avangart sanatçılarına hiç kimse esekherif beyefendi kadar popi olamamıştır çünkü ;

[argo]popişi çok güzeldir.[/argo]

rönesans italyası erkeklerinden tutun da anadolu pehlivanına, siyahi cazcılardan, iki savaş arası dönemin resim, sinema, edebiyat ve müziğinin avangart sanatçılarına hiç kimse esekherif beyefendi kadar popi olamamıştır çünkü ;

[argo]popişi çok güzeldir.[/argo]

Tanrı aşkına dostum neden bize [ARGO] g.öt [/ARGO] diyorsun

Argo yapamadım, utandım ahahahah ne kadar efendi biriyim. Popüler olmam lazım esekherif taktik ver.

popüler nasıl bişey
sevilenin neresini seviyorlar
böyle şeyler bana göre değil

Geri