Forumda Küfür Etmek

Konu sahibi son olarak 187 gün önce görüldü
Hic ummadigin insanlarin kufurlu konusmalarina sahit olunca insan uzuluyor. Yapmayin gencler sevin birbirinizi ne gerek var :T:

Saşmasapan mazeretlere sığınmak yerine olgunlaşmayı denemeli. Küfür, insanın en başta kendi benliğine yaptığı saygısızlıktır.

İnsan insanı kanırta kanırta sever mi hiç, çok ayıp.
Yavaş yavaş, incitmeden şey edin.
Şu anda yaklaşık çeyrek dakikasını alaşağı ettiğim forumcu arkadaşlara selam.

ban sebebinde küfür yazanların tam olarak ne dediğini çok merak ediyorum. hep kaçırıyorum ya daha küfreden görmedim şu forumda, ciddiyim :T:

şahsa etme hakkım yoktur kimse hak etmez ama geneldede burdada ediyorum rahat rahat :D

acizliktir benim için bazılarına çekici gelebilir ama kesinlikle bana göre değil çok sinirlenince ederim ama nefret ederim bu durumdan

Öyle açık açık küfür etmek yerine ima yoluyla veya değişik kısaltmalarla kullanılır. Küfür etmek her ne kadar yasak olsa da esnek davranıldığı sık görülüyor.

Ağız dolusu küfrü hak eden pek çok insana küfretmedim.
Ha biriyle anlayacağı dilden konuşacaksam da çok iyi konuşurum,yine de terbiyemi elimden geldiğince bozmamaya çalışırım.

Küfrü hak edenlerle genel olarak uğraşmak yerine Allah'a havale ettim.
İlahi adalet yerini buldu, dibimde ağaç kesilenler,kendi çöplüğüne dal olarak geri döndü.
Hepimizin elbet çıkarları var, ancak bu hiç bir zaman çirkefleşmeyi,iki yüzlü olmayı,birilerini aklınca kullanmayı gerektirmez.

Admin bir tanıdığı varsa banlanmadigini gördüm. Ve bu gibi olaylar hep gözden kaçmış oluyor.Gercekten tuhaf

Küfretmenin mekanı mı oluyor ki
forumda veya başka yerde farketmez
uzunu kısası hiç birinden hazetmem
yakıştıramıyorum

Gerek forum gerekse realde yapmadığım yapmayacağım şeydir.
Ayıptır, karakteri yansıtır, dahası mı var?

burası yine iyi bi ayla yırtıyorlar
bir küfür için
senelerce ban list'e mahkum kalanlar gördü bu gözler.

sinirine yenik düşenler saçmalayabilir.forumu , gündelik hayat fark etmez.benim gördüğüm forumda çoğu kişi küfür ediyor.birileri kurban edilip banlaniyor.adam kayırma ve keyfi ban çok fazla. Neyse konumuz o değil. Yine çok yazmışım.s

Geri