Forumda Küfür Etmek

Konu sahibi son olarak 187 gün önce görüldü
AAAaaaaaa çok ayıp hiç yaptııım şey değildir :))))

İnsan bazen tutamıyor kendini. Kim yüzde yüz hakim ki kendine? Hoş değil tabi ki.

Öfke kontrolü olan biri için sorun değilde diğer türlü ban yemeniz kaçınılmaz olacaktır..

Acizlik ya da değil eğer çok damarıma basılırsa ederim ya da örnek verirken kullanırım.
Geçenlerde başkasının "s*kiyle" gerdeğe girerler dediğim için 1 ay ban almıştım mesela sansürle bile ban aldığım oldu öyle.
Bu dediğim başka bi forumdu.
Burada da bundan ötürü ban yedim.
Pişman değilim.

Simdi ben poksiyen desem, kim anlayacak kufur oldugunu :hıı:

Bari yazarak deme, sadece 'anladim' demen yeterliydi.
:D

Ban sebebiymiş, ettim banlanmadım.p

Tevekal yazsam birisine mesela o küfür sayılır mı? Bazen çok yazasım geliyor. Özellikle dün etiketleyerek diyesim geldi ama yapmadım. Çünkü kendime hakim olabilen bir insan evladıyım. Karşımda olsaydı nasiplenirdi, o ayrı. Öyle görünürüm ama yumuşak değilim pekçe. Tşkkrlr.

Küfür edince noluyor sanki boyunuz mu uzuyor:nopsrn: oyle olmus olsaydi benim uzardi...

Bu forumda meme demek serbestmiş ajshsisja. :/

kızlara küfür hakaret etmeyeceksiniz
rahatsız etmeden çapkınlık yapabilirsiniz

Kavga etmek yerine küfür etmeyi icat eden insan, uygarlığın kurucusudur. İnsanı rahatlatan yanları fazla, bir nevi iletişim yöntemi de denebilir.

Genelde bizim gibi normal statüsüz, ezik, kenar köşe üyesi ederse banlanır, adminse ya da admin kankosu ya da sevgilisi varsa sinirlenmiş ya olur öyle şeyler der geçilir. Ulen adaletsiz dünya!

offçok sevdiğim bi kaç küfür var keşke söyleyebilsem şimdi snldlfdkdlflfl

Geri