konu konu yazsaydın ya...
Biri sorarsa yazarım demiştim....
İyi ki varsın Melis....
Erkekler konusunda gözü kapalı güvendiğim tek isim
@Run
İlişkilerimde her zaman ne sorduysam fikir almak için tam olarak dediği çıktı her seferinde.
İnsanın en az bir tane erkek arkadaşı olacak böyle. İnsanın gözü açılıyor...
Sadece bu değil çoğu konuda da kendisine güvenirim. Arkadaşlığımız yeri geldi çok zor dönemlerden geçti.
Ona şöyle güveniyorum aslında, asla yapmaz dediğim biri değil,
ama yapmışsa açıklaması mutlaka vardır. Biraz acı söyler doğruları yüzüme yüzüme açıkçası bazen kırıcı olsa da dost acı söyler dediklerinden.
Ailemden biri oldu artık, doğrusu yanlışı ile kabullenmeyi öğrendik birbirimizi.
Çözemediğim bir durum varsa bu kesinlikle forum içi gideceğim kişi
@Karga olur.
Düşe kalka bir arkadaşlık oluşturmuş olsak da beni en iyi tanıyanlardan, en iyi tanıdıklarımdan.
Onun bakış açısıyla çözdüğüm çok şey olmuştur.
Forumla alakalı anlamadığım bir şey varsa jdjksjd bu konuda bilgisine güvendiğim tek kişi
@Stockholm Sendromu olur....
Onunla konuşurken rahatım,kendimi olduğu gibi yansıtıyorum çünkü o da bana aynı şekilde davranır.
Ve aranızda ne sorun olursa olsun Stock kapıyı sert kapatmaz, bi konuşun bence affeder...
Yeri gelir araya zaman girer ama beni asla arkamdan vurmayacağına kesinlikle emin olduğum
@Mara
Arkadaşlığımız çok eskilere dayanıyor. Deli kızımdır o benim ama bana her zaman en samimi yanını gösterir.
Şefkati dağlar kadardır.
Arkadaşlık konusunda mesafeyi seven biri olsam da mara deyince onun yanında fazlasıyla rahat olurum.
Hepsi de onun sayesindedir.
Daha da eskilerden vardır elbette de sabah sabah aklıma gelenler bunlar oldu....
İyi ki sormuşsun yazmasam içimde patlayacakmış....
Tşkler....