Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ee bunlar gözümün önünde aşk yaşıyorlar........
Senden beklemekten iyidir......stocktan hayır bekleme zaten.....
yemin ederim bunu yazacağını biliyordum dnhxjsj uzatma...Senden beklemekten iyidir......
Ben ikna oldum....hepiniz benim bebeklerimsiniz….. ikinize de yetecek sevgim, şefkatim, libidom var<345
Ben de zaten bundan yanayım....açık ilişki.....sorun olmaz..Ben ikna oldum....
Ben hiç kapatmazdım. Çünkü insanlarin soracak biseyleri oluyordu tıbbi anlamda. Dilimiz döndüğünce yardımcı olmaya çalışıyordum. Bu anlamda ulaşılır olmak güzel. Ama işte rahatsız insanlar var. Forumda her yazdığım mesaj sonrası dm'den "onu öyle diyemezsin bununla böyle konusamasin amuda kalkamaz takla atamazsın" diye mesajlar atanlar oluyor. Çok bıktım bu tiplerden. Kapattım. Gidin sevgilinize ne biliyim kocaniza olmazsa nisanliniza falan trip atım arkadasim. Ben kum torbası değilim.@climax yorumun nedir.s
ruh hastalarıyla ugrasmak zor bilirimBen hiç kapatmazdım. Çünkü insanlarin soracak biseyleri oluyordu tıbbi anlamda. Dilimiz döndüğünce yardımcı olmaya çalışıyordum. Bu anlamda ulaşılır olmak güzel. Ama işte rahatsız insanlar var. Forumda her yazdığım mesaj sonrası dm'den "onu öyle diyemezsin bununla böyle konusamasin amuda kalkamaz takla atamazsın" diye mesajlar atanlar oluyor. Çok bıktım bu tiplerden. Kapattım. Gidin sevgilinize ne biliyim kocaniza olmazsa nisanliniza falan trip atım arkadasim. Ben kum torbası değilim.