Forumda cikan kavgalar, kimisi hapiste, kimisi hastanede

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Aslında birkaç tanesine denk geldim.
Kimisi kaçamak tartışmış,kimisi seviyesizce,kimisi de beyinlerini bırakıp..güzel oluyor.Yenilerini görmek fena olmaz.

Nerde o eski forumsal kavgaları ya…
Bunlar devede kulak…

Aslında birkaç tanesine denk geldim.
Kimisi kaçamak tartışmış,kimisi seviyesizce,kimisi de beyinlerini bırakıp..güzel oluyor.Yenilerini görmek fena olmaz.
Razor da foruma sallayıp sallayıp duruyor çok kötüyse burası ve insanları,rehberde forum oyunlarında seksek çizeydiniz arkadaşım....

Razor da foruma sallayıp sallayıp duruyor çok kötüyse burası ve insanları,rehberde forum oyunlarında seksek çizeydiniz arkadaşım....
Forumunuz kötü demedim,eziklemeye ya da gömmeye de çalışmadım.Bazı eski üyeler üzerinden birkaç konuda vurgu yapmışlığım oldu.Yine de foruma sallamışım gibi lanse edebilirsin.

:D

Görüntüledigim, arsivledigim bazi kayitlar; :D

mYU38tb.jpg

WGPB0xA.jpg

Bazen bir erkek icin sakalastilar :p

2y0l89H.jpg

Bazen de siyaset yüzünden :D

cbFW6Xk.jpg

Bazen yöneticiler orantisiz güc kullandi

Ee2N5CE.jpg

Bazen de üyeler

6ThVk1d.jpg

Ama hic küslük olmadi, cünkü hepimiz bir ailenin mensubuyduk :cigaracı:

:haha:

Velhasil, hayat toz pembe degildi. her zaman güzel seyler olmuyordu.
Yasadigimiz hersey biraz imtihan, biraz tecrübe oldu bizim icin.

Kavgasiz eglenceli günlere arkadaslar (:

Classiic, Kinyas, ilahimorluk, donatello, ZiFiR, @ıssız, Ukala Sözler, FaRaH, Narcissus, Emre, GüLSe, Restful, Lethe, Pitre, iFt, KaraBiber, Baggins, @izmirli, heLen , Bal Porsuğu, Betty blue, DoGu, Director, feveran, Kartalizm, LuxoR, pan, @iki nokta.., Soğuk Kahve, Mueddeb, Zeyy, Romeo, Misanthropic.
daha da ekleyecegim :p

yorumlarinizi esirgemeyin arkadaslar (:

edit büdüt, ekleme;

Gülse benim agzimi yirtarken (aslinda o erkekmis):D

eXFEzJc.jpg
Su etiketlenen nicklerin uzerini tiklayinca baska nickler cikiyor. Gereksiz cookielerde ben

Haksız yere banlandım deyip ciddi ciddi savcılığa gidip dilekçe yazan Xerath adamlığı xfmfmd

• Wow
Tepkiler: ne
Konuyu görünce bayağı süratli bir şekilde kendi forum maceramı düşündüm. 2009-10'a kadar epey dangalak bir forum kullanıcısıydım. Şimdi şöyle geriye dönüp baktığımda aklı başındaki insanları epey aptalca argümanlarla nasıl çileden çıkartmışım diye düşünüyorum. O dönemler katı cehaletin de verdiği cesaretle apır sapır laflar ve dangalakça fikirlerle kendimi bir şekilde o tartışmanın ortasına sokuyordum. O dangalak halim şimdi bana komik geliyor ama hiç pişmanlık duymuyorum. İyi ki o dangalaklıkları yapmışım da bilhassa Zurna'da ve bir kısmı da İfnet'te olmak üzere birtakım aklı keser insanla tartışmaya çalışıp bir şekilde doğru yolu bulmuşum, bir adap öğrenmişim.

• sarılma
Tepkiler: Aze
ben evdeyim, teoman'dan saat 03:00 dinliyorum.

O güzel insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler.

Geri