Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İçinizde bir şey kalmasın konusunun altında beliren 40 tane nick : ddNerde o eski forumsal kavgaları ya…
Bunlar devede kulak…
Misafirleri saymıyoruz bile…İçinizde bir şey kalmasın konusunun altında beliren 40 tane nick : dd
Razor da foruma sallayıp sallayıp duruyor çok kötüyse burası ve insanları,rehberde forum oyunlarında seksek çizeydiniz arkadaşım....Aslında birkaç tanesine denk geldim.
Kimisi kaçamak tartışmış,kimisi seviyesizce,kimisi de beyinlerini bırakıp..güzel oluyor.Yenilerini görmek fena olmaz.
Forumunuz kötü demedim,eziklemeye ya da gömmeye de çalışmadım.Bazı eski üyeler üzerinden birkaç konuda vurgu yapmışlığım oldu.Yine de foruma sallamışım gibi lanse edebilirsin.Razor da foruma sallayıp sallayıp duruyor çok kötüyse burası ve insanları,rehberde forum oyunlarında seksek çizeydiniz arkadaşım....
Koptum khkgkgjgjhijhufhgj FSI yaRazor da foruma sallayıp sallayıp duruyor çok kötüyse burası ve insanları,rehberde forum oyunlarında seksek çizeydiniz arkadaşım....
Seni bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hamle yappppppppppKoptum khkgkgjgjhijhufhgj FSI ya
GeliyorummmmmmmmmmmmmmmmmSeni bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hamle yapppppppppp
Çoluk çocuk aç mı kalsın sen de kjkhkhbunlar da satranç turnuvasında sanki. 575266 saat oldu……..
Su etiketlenen nicklerin uzerini tiklayinca baska nickler cikiyor. Gereksiz cookielerde ben
Görüntüledigim, arsivledigim bazi kayitlar;
![]()
![]()
Bazen bir erkek icin sakalastilar :p
![]()
Bazen de siyaset yüzünden
![]()
Bazen yöneticiler orantisiz güc kullandi
![]()
Bazen de üyeler
![]()
Ama hic küslük olmadi, cünkü hepimiz bir ailenin mensubuyduk :cigaracı:
:haha:
Velhasil, hayat toz pembe degildi. her zaman güzel seyler olmuyordu.
Yasadigimiz hersey biraz imtihan, biraz tecrübe oldu bizim icin.
Kavgasiz eglenceli günlere arkadaslar (:
Classiic, Kinyas, ilahimorluk, donatello, ZiFiR, @ıssız, Ukala Sözler, FaRaH, Narcissus, Emre, GüLSe, Restful, Lethe, Pitre, iFt, KaraBiber, Baggins, @izmirli, heLen , Bal Porsuğu, Betty blue, DoGu, Director, feveran, Kartalizm, LuxoR, pan, @iki nokta.., Soğuk Kahve, Mueddeb, Zeyy, Romeo, Misanthropic.
daha da ekleyecegim :p
yorumlarinizi esirgemeyin arkadaslar (:
edit büdüt, ekleme;
Gülse benim agzimi yirtarken (aslinda o erkekmis)
![]()