Forumda büyüyen üyeler!

• Kullanıcı T
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 2325 gün önce görüldü
Forumda büyüyenlerden biri de benim lakin birlikte büyüdüklerim artık yoklar.

COtQUH.jpg

biri el verse de buyusek

biri de benim. 13 yaşında, 2004'te üye olmuştum ilk takıldığım yere. rudiger idi nickim. izmirli bir admini vardı, adını hatırlamıyorum. daha sonra semtten bir arkadaşla smf altyapılı, daha sonradan vbulletin'e geçeceğimiz bir forum kurmuştuk. harçlıkların büyük kısmı lisansa gittiği için host için gerekli ödenekleri daha sonra sağlayamadık. uzun süre dayanmayacağını anlayınca da kapattık.

sonra 2006'da trplatform/tekplatform'a geçtim. şehmuz vardı, mardinli arkadaş. minerva/heretic nicklerini kullandım. o dönem babam vefat ettiği için biraz da arınma gibiydi forum. 130 bin mesaj gönderdim sanırım o duygusal boşlukta. çoğu üyeyi de teşvik ettim, forumların altın çağıydı. sivil idareyle papaz olma dönemlerim başladı yine o dönem, aynı rütbedeki serkan abinin-başşad- inisiyatifiyle 2010'da aforoz edildim. 2011'de başka bir foruma geçtim.

2012'de de forumbahane/forumsal'a üye oldum. emre'yi buradakiler az çok tanır zaten. she, zeynep, vs. vardı ilk dönemler. 3-4 defa uzaklaştırıldım sanırım ilk dört senede. sonra sıkılınca sözlüklere sardım. ara ara uğruyorum artık forumlara. sahiden büyüdük artık. olsa da olur, olmasa da deme çağımız geldi.

Chatte büyüyen üyeler de olmalı. İrcciler üzgün.

Çocuğum olana kadar forumlardayım sonra bende jübilemi yapar kapatırım..

İlk üye olduğum forumda nikneymim illegalism di inanabiliyor musunuz? O zamanlar ki illegal işim okuldan kacmakti

İlk üye olduğum forumda nikneymim illegalism di inanabiliyor musunuz? O zamanlar ki illegal işim okuldan kacmakti
Benimde kuralsızdı.
Tek çiğndiğim kural akşam sekizden sonra eve gelmekti. ss

30 Ağustos'dan bu yana bir cm ilerlemeyen kullanıcılar var.
İlerlediğini düşündüğüm ama gerileyen kullanıcılar var.
Tamamen gerileyen kullanıcılar var.
Hiç ummadığım ama büyüyen kullanıcı var.
Kullanıcılar var.
Kullanıcı var.
Kullanıcı.

Geri