Forumda Bugüne Kadar Gerçekleşmiş Saçma Şeyler

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
+ ek yapayım ilaveten bir kıvılcım nasıl yangın gibi gösterilir ona da şahit oldum :d Psikolojik bir deneydi resmen.

Bir odaya bir tane tavşan konuldu kapısı kapatıldı ve ev sahibi dedi ki içerideki odada ejderha var. Dolabını açtı buzluğa attığı tavukları gösterdi dedi ki aha dedi bakın bunlar da ejderha. Sonra herkes ikna oldu odada ejderha olduğuna 🐲
Ejderha olmadığına emin olamadim ben yinede. :p

bana göre dedikodudan daha saçması yok. insanlar birbirleri ile üç beş makara yapınca hemen gereğinden fazla samimi oluyorlar. o samimiyette özel hayata dair her şey paylaşılıyor. sonra en ufak bir fikir ayrılığında kavga edip, konuyu ve bütün özel hayatları samimi oldukları diğer insanlara anlatıp ifşa ediyorlar. kimle kavga ettilerse onun her şeyini dökmeye başlıyorlar. ayıp. biriyle aranız bozulursa sadece susun kardeşim.

bu varya bu. bu tarif ettiğim mevzudan ötürü 15-16 senelik arkadaşım olan birinin bile bana sırt çevirmesine sebep oldu. aradan yıllar geçti ve hakikatler ortaya çıkınca aramız düzeldi.

dedikodu yapmak tehlikeli. dikkat etmek gerek. zaten dedikodu bir insanın arkasından konusmak manasına gelir. doğru bile olsa. zaten yalansa dedikoduya değil iftiraya girer. dikkat etmeli.

Geri