- Web sitesi
- www.instagram.com
gizli olmasa ne olcak üst yönetim görür sen uzak duroylama gizli mi? oyuna gelmeyelim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
gizli olmasa ne olcak üst yönetim görür sen uzak duroylama gizli mi? oyuna gelmeyelim.
Ben olmam boşuna çabanAze'ye oy verene kestane şekeri göndereceğim..
Kim onlar be multilerini konuştur anca uf by isim var
Sanat sergisi mi geziyorsun, ne işin var ya. Ulan bu forumda herkes yatarak para kazanıyor, tek çalışan sensin ahaha.Kim onlar be multilerini konuştur anca uf by isim var
aze dedim... çünkü sevdiğim insanları yerden yere vurmayı da severim.....Oha ben öndeyim abi niye
Verdim kestaneyi cok sevdigimden ama sjfkAze'ye oy verene kestane şekeri göndereceğim..
Hemencecik siparişi yapıyorum kraliçemVerdim kestaneyi cok sevdigimden ama sjfk
Vur dedik öldürmüşsun be... olsun her şekilde yerim......aze dedim... çünkü sevdiğim insanları yerden yere vurmayı da severim.....
Jdjsjdjsjdhsjjsjs adamdaki hırsa bakHemencecik siparişi yapıyorum kraliçemne hoş geldin öyle sen.
Coolumsuya ne yapılmıştı Melodram hanım...banlamam ben ama coolumsu'ya yapılanı yaparak mağdur ederim... foruma girdiğinde forum yavaşlar, içinizden geçeni söyleyene kadar o konu arşivlenir falan öyle yavaşlatma...