S
She`
Ziyaretçi
Ziyaretçi
aXi : Sanırım BuraSı dimi tarif edilen yer zili çalın bii
Süttozu : Zil çalmaya gerek yok gerçekten medyumsa geldiğimizi anlar zaten :d
' λµяa : aaaa gerçekten açıldı kapı hadee milllettt hucummmm .....
:pofur:
Falcı ( quLara ) : Gelin bakalım gençler oturun hele şuraya
aXi : Burasıda ço kdandik ya yere oturuyoruz bide hayrına bi oturma gurubu alalım falcı teyzeye
Falcı ( quLaRa ) : Kesin artık labaliliği kızdırcaksınız şimdi şimlerimi Aaaaaa
aXi : Peki tamam ..
Falcı ( quLaRa ) : evet tek tek başlayalım kişi başı 100$
aXi : Kredi kartına 10 taksit oluyor dimi nakit yok bende :rolleyes:
Falcı ( quLaRa ) : Ne fiş almazsan indirimde yaparım dalgamı geçiyorsun kızım ya ciddi ol azcık . UYARI ...
Aspirin` : Sus az kızım ya çarpılcass şimdi töbe töbe
Falcı ( quLaRa ) : evet başlayalım en baştan şu sarı kız senn de bakim derdini
GüLse : He diyim ben şimdi bu senedemi evde kaldım bi baksanıza :icon_sad::icon_kizdim:
Destina : daha zor bi soru sor kız o zaten belli bu senede böyleyiz biz
aXi : ben sorayım ya mangoda % kaç indirim var bide şey sorcam yeni trendler ne şu sıra
( doğum gunum yaklaştıda ) :p
Falcı ( quLaRa ) : Ne fiş almazsan indirimde yaparım dalgamı geçiyorsun kızım ya ciddi ol azcık . UYARI ...
Aspirin` : Sus az kızım ya çarpılcass şimdi töbe töbe
Falcı ( quLaRa ) : evet başlayalım en baştan şu sarı kız senn de bakim derdini
GüLse : He diyim ben şimdi bu senedemi evde kaldım bi baksanıza :icon_sad::icon_kizdim:
Destina : daha zor bi soru sor kız o zaten belli bu senede böyleyiz biz
aXi : ben sorayım ya mangoda % kaç indirim var bide şey sorcam yeni trendler ne şu sıra
KulkediSi : En son çıkan pc modelleri onları sorun
Falcı ( quLara ) : Kafayımı yediniz siz koca medyumun karşısına bunları sormak içinmi geldiniz :/:mad:
SuSem : Forumbahane nasıl olacak bu sene
Falcı ( quLara ) : Bakıyorum okunmuş suyumdan hımmm evett evettt görmeye basladım bişeylerr , durrr durr gördümm Gene bir numara oLucak sorulurmu bu ;)
HanCer : onu Zaten biliyoruz bilmediğimiz birşey söyle :d
Falcı ( quLara ) : ole 3 kuruşa 5 köfte yok nakitleri görelim kızlar hadi sormayı biliyorsunuz . Parayı peşin alayım ne isterseniz sorun
CeZa : Falcı teyze çok pahalı ama indirin biraz .. UYARI ...
Falcı ( quLara ) : Malesef indiremem bizde fiyatlar standarttır kriz var zaten birde indirim istiyorsun :icon_sad:
oLum sana sakla dedim dimi paralarıı 
HaZaL : şuna bak kriz diyor bide . tüüüüü . .veresiye defteriniz varmı
Falcı ( quLara ) : teklif etme dost kalalım ölesiye

aXi : yok aman kalmayak dost most ya weriyim parasınıda aman al şunu bişey öğrenemedik bide espiri kabiliyeti varmıs baksana kendini beğenmiş şey nolcak hıh . Hadi kızlar gidelim burdan sarmadı bu falcı

Falcı ( quLara ) : Kafayımı yediniz siz koca medyumun karşısına bunları sormak içinmi geldiniz :/:mad:
SuSem : Forumbahane nasıl olacak bu sene
Falcı ( quLara ) : Bakıyorum okunmuş suyumdan hımmm evett evettt görmeye basladım bişeylerr , durrr durr gördümm Gene bir numara oLucak sorulurmu bu ;)
HanCer : onu Zaten biliyoruz bilmediğimiz birşey söyle :d
Falcı ( quLara ) : ole 3 kuruşa 5 köfte yok nakitleri görelim kızlar hadi sormayı biliyorsunuz . Parayı peşin alayım ne isterseniz sorun
CeZa : Falcı teyze çok pahalı ama indirin biraz .. UYARI ...
Falcı ( quLara ) : Malesef indiremem bizde fiyatlar standarttır kriz var zaten birde indirim istiyorsun :icon_sad:
HaZaL : şuna bak kriz diyor bide . tüüüüü . .veresiye defteriniz varmı
Falcı ( quLara ) : teklif etme dost kalalım ölesiye
aXi : yok aman kalmayak dost most ya weriyim parasınıda aman al şunu bişey öğrenemedik bide espiri kabiliyeti varmıs baksana kendini beğenmiş şey nolcak hıh . Hadi kızlar gidelim burdan sarmadı bu falcı