Foruma ne oldu?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
İlk üye olduğum zamanlar bu kadar çok sosyal ağlar yoktu birazda o sebepten foruma kaymıştık ama şimdi forum kullanan dinazorlar olarak biz kaldık..

• Beğen
Tepkiler: ne
Sırf ne hikaye yazmış acaba diye merak edip geldim hüsran....
Bende hikaye çok emin ol :) ki bunu sende biliyorsun ancak vakit olmuyor. Bununla beraber senınde benden aşaği kalır yanın yok lütfen bunu kabul et. Ben bazı şeyleri legal veya illegal yöntemlerle öğrenmiş olsamda seninde iyi bir dedektif olduğunu geçmiş dönemde yapmiş olduğun bir araştırma kulağima geldi :D
Ve o kişi şuan forumlara ara verdı. Belki sana kızdı belki bu ortamlardan sıkıldı ama şunu kabul edelim sen bendende tehlikelisin

• Hehe
Tepkiler: Aze
Bende hikaye çok emin ol :) ki bunu sende biliyorsun ancak vakit olmuyor. Bununla beraber senınde benden aşaği kalır yanın yok lütfen bunu kabul et. Ben bazı şeyleri legal veya illegal yöntemlerle öğrenmiş olsamda seninde iyi bir dedektif olduğunu geçmiş dönemde yapmiş olduğun bir araştırma kulağima geldi :D
Ve o kişi şuan forumlara ara verdı. Belki sana kızdı belki bu ortamlardan sıkıldı ama şunu kabul edelim sen bendende tehlikelisin
Ben neymişim ya.... Bi benim haberim yok galiba neler yaptığımdan.....
Neyse görüşürüz hadi dikkat et kendine de yengeye de bebişlere de...

Bende birşey oldu zannettim

Keyif alan gelmek isteyen gelsin daa fazla şaapmayın umursamayın

En son bizi pazarda dana satar gibi sattıklarında böyle biraz garip olmuştum filan, vallahi elinize sağlık çok güzel olmuş.

ay kime ne oldu bilmiyorum ama çok yavaş.... öyle bir sitem edeyim dedim :d

• Beğen
Tepkiler: ne
Eski yönetimde olduğum dönmeden itibaren gelen şikayetler aynı ve insanlar konulara yorum yazdıklarında ya da konu açtıklarında belli üyeler tarafından taciz edilmekten şikayetçi oluyorlar. Bu sebeple de konu açmak ve yorum yazmak istemiyorlar. Konuya yorum yazmak yerine, üyeyi hedef alan ve sataşan kişiler nedeni ile üye aktifliği azaldı. Bu sorunu maalesef uzun zamandır ve sürekli yaşıyoruz.

Tartışma kültürü çok önemlidir ve hakaret etmeden, kimseyi aşağılamadan yazmaya özen göstermek gerekiyor.

İş yoğunluğu ya da özel yaşamdaki hareketlilik de mutlaka etkili oluyordur.
Sorun konusuzluk algısının yadsınamaz gerçekliğinin kabulü ve açılan konulara yapılan yorumlarda ki navigasyonsuzluk meselesi.

Geri