Foruma geri döndüm özlediniz mi bakalım beni? :)

Konu sahibi son olarak 1337 gün önce görüldü

Özlediniz mi beni?

• Kullanılan toplam oy
    9
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hemen gerekli düzenlemeleri yapıyorum. hatta if logosu yerine coolumsu'nun kafasını koymayı planlıyorum. böyle ekrana çıkacak zoom efektli hem de.
altında da : hey sen beni kıskanıyorsun, çekemiyorsun sloganı koyacağım.

Coolumsu bu fikre bayılmazsa tüm mal varlığımı Suriyelilere bağışlayacağım.

bu arada Suriyeliyim baştan diyeyim de, herhangi bi durumda kaynamasın :biggrin:
ama ''varlığım yok'' cümlesini kabul edemem onu da baştan diyeyim.

hahaha Melodram sen ileride zengin olabilecek bir potansiyel taşıyorsun. Hiçbir fırsatı kaçırmıyorsun. İddaa'da 4 TL ile voleyi vurma çabaların gözümden kaçmadı.

hahaha Melodram sen ileride zengin olabilecek bir potansiyel taşıyorsun. Hiçbir fırsatı kaçırmıyorsun. İddaa'da 4 TL ile voleyi vurma çabaların gözümden kaçmadı.
herkes bana bunu diyor ama daha ne kadar ilerleyeceğim bilemedim, ayağım çukura girdikten sonra zengin olsam ne fayda :(
ben 2 TL ile tek maçtan 17 bin kaçırmış insanım, 4 TL büyük para öyle deme :biggrin:

herkes bana bunu diyor ama daha ne kadar ilerleyeceğim bilemedim, ayağım çukura girdikten sonra zengin olsam ne fayda :(
ben 2 TL ile tek maçtan 17 bin kaçırmış insanım, 4 TL büyük para öyle deme :biggrin:

Herkes dediğine göre sendeki ışığı sadece ben görmemişim demek ki. 2 TL ile iddiadan para kazanmak zor olmasına rağmen 17 Bin TL kaçırmak çok ilginç işte.
Fakat, kumarda her zaman kasa kazanır, yol yakınken o 4 tl ile kendine bir çikolata al.

Herkes dediğine göre sendeki ışığı sadece ben görmemişim demek ki. 2 TL ile iddiadan para kazanmak zor olmasına rağmen 17 Bin TL kaçırmak çok ilginç işte.
Fakat, kumarda her zaman kasa kazanır, yol yakınken o 4 tl ile kendine bir çikolata al.
ve çikolatamı yerken de blackheart mal varlığını bağışlayacak duruma gelsin diye dua edeyim, belki daha kolay olur, günaha girerek değil de dua ederek para kazanırım :(
çikolatamı da gidip bir oyunda seninle paylaşayım bari, iyice puanım artsın. :biggrin:

Nefret etmiyorum ama yokluğun huzur vericiydi.

ve çikolatamı yerken de blackheart mal varlığını bağışlayacak duruma gelsin diye dua edeyim, belki daha kolay olur, günaha girerek değil de dua ederek para kazanırım :(
çikolatamı da gidip bir oyunda seninle paylaşayım bari, iyice puanım artsın. :biggrin:

Ümit bağladığın konuyu tekrar düşün, elinden gelse forumun dört bir yanını fotoları ile doldurmaya meyilli olan Coolumsu : ))
Çikolatanı da kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez sözünü şiar edinerek paylaşman takdire şayan : ))

foruma yeni giriş sayfamız ;

coolumsu.jpg

Son düzenleme:
hemen gerekli düzenlemeleri yapıyorum. hatta if logosu yerine coolumsu'nun kafasını koymayı planlıyorum. böyle ekrana çıkacak zoom efektli hem de.
altında da : hey sen beni kıskanıyorsun, çekemiyorsun sloganı koyacağım.

Şakası bile kötü başkan. Forumun hit ve online sayısını düşürmeye mi çalışıyorsun? Dost musun? Düşman mı? :biggrin:

Beni kıskanıp kıskanmadığın kontrol ediliyor hahahaha çok güzel olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri