Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben mirctr.org, zurna ve soyle.net kullanıcısıydım ama benimki biraz kopuk kopuk bir şekildeydi sürekli olmadı.
Laz ziya ve Hüsrev ağa gibiyiz diyorsun.bizim bulunmadığımız masa yok..
rüyamda vardı bundan, gerçekten diyorum hshshshsçiftlere özel ''ortak hesap üyeliği'' açılmalı, yoksa girmeyiz. ilk love atma tarihinden itibaren evliliğe kadar bütün tarihlerimizi yazabileceğimiz bir üyelik...
Bi ara dj-juju vardı, o sen değilsindir bence, yani olmamalısın.,değilsin değil mi???ben de geveze net ve soyle netteydim sanırım. aklımda başka kalmamış. yani çoğuna girişim yasaktı zaten. ondan hatırlamıyorumdur..
yok ya yıllar öncede kaldı onlar. hiçbir juju ve melodram ile bağlantımız yoktur...
travmaları var... delikanlı gibi ortalıkta salınan 40+ adamların evli çıkması, yayıncılık yapan olgun hanımefendilerin arkada çocukları ağlarken adminlere ''hahahayytt şimdi geliyor şarkınız'' demesi gibi şeyler etkiledi. aile birliğini zedeleyen her şeye tanıklık ettik. dertliyiz...Bu evlenemeyenlerin hepsi neden irc geçmişi olan insanlar, lanet falan mı var, evren bu soruya cevap vermeli
Hiç olaya böyle bakmamıştım, algı ve bilinçaltımızı kemiren unsurları tüm samimi duygularınızla bize anlatıp,tecrübelerinizi aktardığınız için tşk.travmaları var... delikanlı gibi ortalıkta salınan 40+ adamların evli çıkması, yayıncılık yapan olgun hanımefendilerin arkada çocukları ağlarken adminlere ''hahahayytt şimdi geliyor şarkınız'' demesi gibi şeyler etkiledi. aile birliğini zedeleyen her şeye tanıklık ettik. dertliyiz...
aynı durumlar her yerde var bence. sadece bu ortamda değil, günlük hayatımızın içinde de var maalesef. belki bu ortamda daha net gördük, daha çok şeye tanıklık ettik ve etmeye devam ediyoruz ama çirkinliklerin bütün yükünü sanal ortamlara yüklememek lazım. bence forumlar biraz daha ayrılıyor irc sunucularından, ki ben forum gibi bir şeyi keşfettikten sonra kopuşumu yaşamıştım. orada yine devamdır eminim bu tarz sohbetler, bunun önüne geçilmesi mümkün değil. burada da iş kişinin kendini bilmesinden ve tavrını koruyabilmesinden geçiyor. burası her türden insan için bir alışkanlık, bir kaçış belki ama burada nasıl bir tavır sergileyeceğimiz bizim tekelimizde. kendimize kızmayalım... birileri ortamları bozması bizi de içine çekecekler anlamına gelmiyor.Hiç olaya böyle bakmamıştım, algı ve bilinçaltımızı kemiren unsurları tüm samimi duygularınızla bize anlatıp,tecrübelerinizi aktardığınız için tşk.
Bende en haz almadığım şeylerden biri evli olduğunu bile bile, bir erkeğin peşinden ağlayıp sızlayıp gece konuşan bayanlar…
Fakat yinede vazgeçemedik böyle pislikleri gördüğümüz halde, yine bu tür Platformlardan birindeyiz.
Bu bir alışkanlık mı?
mesela bununla tanıştığıma pişmanım ama yapacak bir şey yok. insan hayatın bir noktasında biriyle sınanmalı ki, karakterinde farklı bir olgunluk, farklı bir sekme açılsın... need benim için bunun en iyi örneği. ne yapsak kurtulamıyoruz, mecbur alışmaya baktık... gitarıyla ava çıkan bir adamdı, şimdi forumda da sesiyle ava çıkıyor. onu öyle kabul ediyoruz. elde var sıfır sonuçta.@Melodram benden bahsetmemişsin
Çirkinlikler sanalda daha rahat ve daha gözümüze sokarak yaptıkları için belkide daha kolay kötüleyebiliyoruz.aynı durumlar her yerde var bence. sadece bu ortamda değil, günlük hayatımızın içinde de var maalesef. belki bu ortamda daha net gördük, daha çok şeye tanıklık ettik ve etmeye devam ediyoruz ama çirkinliklerin bütün yükünü sanal ortamlara yüklememek lazım. bence forumlar biraz daha ayrılıyor irc sunucularından, ki ben forum gibi bir şeyi keşfettikten sonra kopuşumu yaşamıştım. orada yine devamdır eminim bu tarz sohbetler, bunun önüne geçilmesi mümkün değil. burada da iş kişinin kendini bilmesinden ve tavrını koruyabilmesinden geçiyor. burası her türden insan için bir alışkanlık, bir kaçış belki ama burada nasıl bir tavır sergileyeceğimiz bizim tekelimizde. kendimize kızmayalım... birileri ortamları bozması bizi de içine çekecekler anlamına gelmiyor.
ben çok seviyorum diye ''nazende sevgilim'' şarkısını gitarla çalmıştı, hayalim bunu sevgilimin yapmasıydı ama o flütle zirvede bırakmıştı...Hiç iyi bir cümle yazmayacak misin