Foruma birlikte giriş yapan sevgililer..

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
@Melodram & @juju hangi sitedeydiniz siz ?
Özel kanal falanda açıp dedikodu demeyeyimde, olay değerlendirmesi yaptığınızda olmuş mudur.
ben mirctr.org, zurna ve soyle.net kullanıcısıydım ama benimki biraz kopuk kopuk bir şekildeydi sürekli olmadı.
jujuşkoyla soyle.net edebiyat kanalında tanışmıştık, onu banlayanlara karşı siper olup kavga etmiştim. haşin yanımdan etkilendi, ben de onun uçarılığından...
arada sohbet.net'e ziyarete de gidiyordum ama kalıcılığım yoktu.

ben de geveze net ve soyle netteydim sanırım. aklımda başka kalmamış. yani çoğuna girişim yasaktı zaten. ondan hatırlamıyorumdur..
Ayrıca doğru melom orada da cok etkileyiciydi..

juju'yla geyik yapıp yapıp, sonra bir şey dediğinde banlıyorlardı. bende de yetki vardı, ben açıyordum. onlar banlıyor, ben açıyordum... sonra edebiyatop kanalında isyan ettim, ''ya kızla geyik yapmayın ya da yapıyorsanız atmayın bu nasıl iş be'' diye... enteresan bir andı... türk dizisi gibi ama biraz lgbt ayağı gibi...

ben de geveze net ve soyle netteydim sanırım. aklımda başka kalmamış. yani çoğuna girişim yasaktı zaten. ondan hatırlamıyorumdur..
Bi ara dj-juju vardı, o sen değilsindir bence, yani olmamalısın.,değilsin değil mi???
birde neden hep ban? Bu öfke neye, düzene mi?
Şuanda bir dj @Melodram geziyor, oda sen değilsindir..

şunu çıkarttım, yaramaz kardeş yanındaki suçu üstlenen abla gibisin @Melodram.

Bi ara dj-juju vardı, o sen değilsindir bence, yani olmamalısın.,değilsin değil mi???

yok ya yıllar öncede kaldı onlar. hiçbir juju ve melodram ile bağlantımız yoktur...

yok, bi tane melodram türemiş sonradan, gerçi ben sunuculardan koptuğum için nicki alabilirlerdi. ben soyle.net'te çok kısa dj'lik yaptım, 3 ay falan. zirvede bırakmıştım. şu an hiçbir yerde yokum, gelip size melodrammış gibi yazarlarsa inanmayın... :D

Bu evlenemeyenlerin hepsi neden irc geçmişi olan insanlar, lanet falan mı var, evren bu soruya cevap vermeli
travmaları var... delikanlı gibi ortalıkta salınan 40+ adamların evli çıkması, yayıncılık yapan olgun hanımefendilerin arkada çocukları ağlarken adminlere ''hahahayytt şimdi geliyor şarkınız'' demesi gibi şeyler etkiledi. aile birliğini zedeleyen her şeye tanıklık ettik. dertliyiz...

travmaları var... delikanlı gibi ortalıkta salınan 40+ adamların evli çıkması, yayıncılık yapan olgun hanımefendilerin arkada çocukları ağlarken adminlere ''hahahayytt şimdi geliyor şarkınız'' demesi gibi şeyler etkiledi. aile birliğini zedeleyen her şeye tanıklık ettik. dertliyiz...
Hiç olaya böyle bakmamıştım, algı ve bilinçaltımızı kemiren unsurları tüm samimi duygularınızla bize anlatıp,tecrübelerinizi aktardığınız için tşk.
Bende en haz almadığım şeylerden biri evli olduğunu bile bile, bir erkeğin peşinden ağlayıp sızlayıp gece konuşan bayanlar…
Fakat yinede vazgeçemedik böyle pislikleri gördüğümüz halde, yine bu tür Platformlardan birindeyiz.
Bu bir alışkanlık mı?

Hiç olaya böyle bakmamıştım, algı ve bilinçaltımızı kemiren unsurları tüm samimi duygularınızla bize anlatıp,tecrübelerinizi aktardığınız için tşk.
Bende en haz almadığım şeylerden biri evli olduğunu bile bile, bir erkeğin peşinden ağlayıp sızlayıp gece konuşan bayanlar…
Fakat yinede vazgeçemedik böyle pislikleri gördüğümüz halde, yine bu tür Platformlardan birindeyiz.
Bu bir alışkanlık mı?
aynı durumlar her yerde var bence. sadece bu ortamda değil, günlük hayatımızın içinde de var maalesef. belki bu ortamda daha net gördük, daha çok şeye tanıklık ettik ve etmeye devam ediyoruz ama çirkinliklerin bütün yükünü sanal ortamlara yüklememek lazım. bence forumlar biraz daha ayrılıyor irc sunucularından, ki ben forum gibi bir şeyi keşfettikten sonra kopuşumu yaşamıştım. orada yine devamdır eminim bu tarz sohbetler, bunun önüne geçilmesi mümkün değil. burada da iş kişinin kendini bilmesinden ve tavrını koruyabilmesinden geçiyor. burası her türden insan için bir alışkanlık, bir kaçış belki ama burada nasıl bir tavır sergileyeceğimiz bizim tekelimizde. kendimize kızmayalım... birileri ortamları bozması bizi de içine çekecekler anlamına gelmiyor.

@Melodram benden bahsetmemişsin
mesela bununla tanıştığıma pişmanım ama yapacak bir şey yok. insan hayatın bir noktasında biriyle sınanmalı ki, karakterinde farklı bir olgunluk, farklı bir sekme açılsın... need benim için bunun en iyi örneği. ne yapsak kurtulamıyoruz, mecbur alışmaya baktık... gitarıyla ava çıkan bir adamdı, şimdi forumda da sesiyle ava çıkıyor. onu öyle kabul ediyoruz. elde var sıfır sonuçta. :(

aynı durumlar her yerde var bence. sadece bu ortamda değil, günlük hayatımızın içinde de var maalesef. belki bu ortamda daha net gördük, daha çok şeye tanıklık ettik ve etmeye devam ediyoruz ama çirkinliklerin bütün yükünü sanal ortamlara yüklememek lazım. bence forumlar biraz daha ayrılıyor irc sunucularından, ki ben forum gibi bir şeyi keşfettikten sonra kopuşumu yaşamıştım. orada yine devamdır eminim bu tarz sohbetler, bunun önüne geçilmesi mümkün değil. burada da iş kişinin kendini bilmesinden ve tavrını koruyabilmesinden geçiyor. burası her türden insan için bir alışkanlık, bir kaçış belki ama burada nasıl bir tavır sergileyeceğimiz bizim tekelimizde. kendimize kızmayalım... birileri ortamları bozması bizi de içine çekecekler anlamına gelmiyor.
Çirkinlikler sanalda daha rahat ve daha gözümüze sokarak yaptıkları için belkide daha kolay kötüleyebiliyoruz.
Halbuki düzgün insan heryerde düzgündür.
Aa bu arada sanalda farklı karaktere bürünüyor lafını ben genelde gerçek karakterini ve içindeki kişiliği sanalda gösteriyor diye bakıyorum..
Çünkü reelde utanacağı şeyleri burada içinden geldiği gibi rahatça yapabiliyorlar..

Hiç iyi bir cümle yazmayacak misin
ben çok seviyorum diye ''nazende sevgilim'' şarkısını gitarla çalmıştı, hayalim bunu sevgilimin yapmasıydı ama o flütle zirvede bırakmıştı...
teşekkürler yiğitcim, gerçekten beni mutlu ettiğin tek andı. iyi ki doğdun.

Geri