Forum üyelerinin rüyaları

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Bu forumda görülen rüyalar çok ilginç, hiç benimkilere, çevremdeki kişilerin rüyalarına benzemiyor.
Genelde okuyunca ala ala diyorum.. neyse bu başlık altında toplayalım rüyaları bundan sonra..

Rüyamda forumu bir actim..avatar istegimi yerine getirmis sevgili yöneticiler.
Rüyamda icimden, ya kizim onca islerinin arasinda bir de avatarini degistirmisler,ne kadan da duyarli yöneticiler diye vicdan yapiyorum..
Bir uyandim,rüya imis.

Benimkiler kadar renkli olamaz…
Rüyamda ısıran bir köpeğin kemiklerini kırdın. Köpek senin kötülüğünü isteyen biridir derler… fjfjjfn

Normalde hiç rüya görmem görsemde gözümü açtığımda unuturum..dün bi rüya gördüm etkisinden çıkamadım.iki adamın kafayı kesip bana veriyorlar elimde taşıdım öyle a…rüyası

en son rüyamda kocaman bir böcek görmüştüm.. normalde çok huylanmama rağmen rüyamda sevimli görünmüştü. fotosunu çekmek istedim ve o sırada bebişe dönüştü…. hâlâ etkisindeyim xd

Darbe görüyorum zaman zaman. Birde kamyon sürerim ben hep rüyamda sonra bir yere çarpıyorum

Rüya anlatmaktan ve başkalarının rüyalarını dinlemekten nefret ederim, tşk.

• Üzgün
Tepkiler: ne
Alavarezin omuzlarının geniş olması şaka mı işte proporsiyonuu güzelleştiren detay

Genelde öldüğümü görürüm,kalanında ise rüya görmem.

Dun gece çok ilginç bir rüya gördüm
@Stockholm Sendromu @HosgeldinHarunAbi ve forumdan iki kişi daha tekne ile. Van gölüne açılışlar kjkhkgjvkg
Bı süre sonra tekne batıyordu
Hha stoku kucaklayıp sudan çıkardı xigerleri biraz suyla cebellestikten sonra gözden kayboldu .....ben de o sırada hha gı görme cabasindaydım nasıl merak ettiysem artık ahagafaga sonra baktım kıyıya çıktılar harunabini uzun at kuyruğu bağlanmış sarı saçları kulağında küpesi kirli de sakalı vardı :D
Daha sonra babamın bı kuzeni var (bayan)
Elinde bildiğimiz çalı süpürgesi ile suya atlamış diğerlerini kurtariyor
Sonra hep beraber bizim eve gidiyoruz ben stoka kıyafet falan veriyorum tam halay cekicez uyandım . .kvjhjcjdhd

Geri