Canis Major
Altın Üye
ateşli gecelerime özel calvin klein donum yıkanıyor kurusun foto atarım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kardeşim boş ver ya ıslak mıslak at, hem daha net belli olur baccağının boyu, bu konuya ıslak kuru fark etmez anasını satayım.ateşli gecelerime özel calvin klein donum yıkanıyor kurusun foto atarım
ne olur ıslak ıslak atma öyleee öğhh sdafsdafkardeşim boş ver ya ıslak mıslak at, hem daha net belli olur baccağının boyu, bu konuya ıslak kuru fark etmez anasını satayım.
işte kuru kuru geldiim... asdsadfasne olur ıslak ıslak atma öyleee öğhh sdafsdaf
offf çok kötü ksgsgshsgahhsgsysne olur ıslak ıslak atma öyleee öğhh sdafsdaf
1 tanemi var ;dateşli gecelerime özel calvin klein donum yıkanıyor kurusun foto atarım
1 tane bile yok ödünç aldım ;d1 tanemi var ;d
Doğum günün ne zaman alayım sana ;d1 tane bile yok ödünç aldım ;d
hoş geldin ya şehr-i ramazan bannerı altında yaşananlar... cehape zihniyeti sandığa gitmeden boy göstermeye başlamış. allahım sen bu foruma üyeyiz diye girdiğimiz bir günah varsa affet yarabbi. amin...
bacak boyun kaç önce onu göster, 1 metreden aşağısı kurtarmıyor aşlsdkjşsaKonuya geyik yspmak istiyorum ama sonra ciddiye alınıyor ne yazsam skljs
Ölçmedim ama 1 metreden kısa değildir sklsmbacak boyun kaç önce onu göster, 1 metreden aşağısı kurtarmıyor aşlsdkjşsa
Ben karismim efem don tercihinize. Lakin aman dikkatne yapaydım yeşil asker donu mu giyeydim ?![]()
mezura ile mi ölçtün metre ile mi?Ölçmedim ama 1 metreden kısa değildir sklsm
Terazi ilemezura ile mi ölçtün metre ile mi?
tartı konusu muğlak ama olmaz saylanmaz.Terazi ile
işlevselciler de gelmiş.önemli olan boyu değil işlevi bir kere![]()