Forum oyunları referandumu

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü

forum oyunları bölümü kaldırılsın mı?

• HAYIR

Kullanılan: 44 50.6%
  • EVET

Kullanılan: 43 49.4%

• Kullanılan toplam oy
    87
Ben zaten oyunsuz yapamam da hayatta oyun oynamaz dedigim ciddi adamlari bile goruyorum oyunlarda .p
Bu is biraz yas oggycim :)

#Hayır diyeyim bende :p

ZZ7XO0.jpg

Diğer İnsanların kişinin kendi hakkında güzel şeyler düşündüğünü bilme ihtiyacından ve bi diyalog kurma çabasından doğan bir şey sanırım. Onun için vazgeçilmesi pek mümkün gözükmüyor...

İlk başlarda bende destekledim. Ama baktım ki millet üstteki üyeye çaylar kahveler ikram ediyor, asansörde kalıp birbirleriyle aşna fişne yapıyor, içimizde bir şey kalmasın bahanesi ile birbirlerine çöğdürüyor, üstteki üyeye partner seç maskesi altında birbirlerine yürüyor, dedim öperim benim neyim eksik. Giriş o giriş. O gün bu gündür forum oyunları benden sorulur. Dur bakim İptilaya beni partner olarak seçmişler mi?

Forum oyunları, Forumun %70'i. Kaldırılması, değiştirilmesi, değişim talep edilmesi söz konusu bile olamaz :)

forum oyunlarının kaldırılmasına inanıp bu hususta EVET oyu kullanan 31 adet sayın dava arkadaşıma teşekkür ederim. HAYIR oyu kullanan arkadaşları protesto etmek amacı ile içinde kaldığınız asansöre tamirci çağırıp, çay ısmarladığınız çay ocağını da hollandalılara satacağız. birbirinize partner önerdiğiniz konu da yeni evlilik programı yasası ile kaldırılacak zaten. :cici:

Kararımız net oyumuz hayır

Kaldırın gitsin hiç hoş sözler, iltifat edenler olmuyor .
Hatta atlayıp geçiyorlar sayelerinde görünmez olduğumu düşünüyorum .
Depresyona bile girdim bu oyunlar yüzünden.

:T:

yerli sanayi ve yerli sal üretimi için ben de forum oyunları kapatılmalı diyorum

oyunu gördük, arkandayız reis

daha güçlüü forumm için tabii kii Evet :D:D:D

Siz malumat'a bakmayın ne de olsa onun içinde kalmıyor, konusu var..d
Bi bakmışsın siz misiniz oyunu kaldıran deyip,herkes kendi içimde kalmasın konusu açıyormuş.

hayırcılara slogan önerim: malumat kendini kurtarır olan size olur.

Geri