Football Manager 2015 | Fake İsim Sorunu Çözümü - Almanya Milli Takımı Sorunu

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
football manager 2015 fake isim sorunu, football manager 2015 almanya milli takımı fake isim sorunu çözümü, football manager 2015 gerçek isim yaması indir, football manager 2015 almanya milli takımı gerçek isimler

Her sürümde olduğu gibi Football Manager 2015 sürümünde de Almanya milli takımı oyuncuları fake olarak gözüküyor. Dolayısıyla halihazırdaki Alman futbolcular milli takıma çağrılamıyor. Aşşağıda anlatacaklarımı harfiyen uyguladıktan sonra bu problemi çözmüş olacaksınız.

- Öncelikle oyunu kurduğumuz diske girip, Program Files/Football Manager 2015/data/db/1500 veya Program Files/Steam/SteamApps/common/Football Manager 2015/data/db/1500 yolunu izliyoruz.

- db klasörü içerisinde bulunan Inc isimli klasöre giriyoruz. Buradan da all yazılı klasöre giriyoruz.

- Bu klasörün içerisinde bulunan fake adlı lnc dosyasını not defteriyle açıyoruz. Bu dosyanın içeriği aşşağıdak gibidir.

# "FAKE_NATIONAL_TEAM" "Nation Unique ID" "1/0 - On/Off"
# "CHANGE_PLAYER_NAME" "Person Unique ID" "First Name" "Common Name" "Second Name"

#Germany
"FAKE_NATIONAL_TEAM" 771 1

#Holland/France
"DISABLE_PLAYER_PICS" 784 1
"DISABLE_PLAYER_PICS" 769 1

#player name changes
"CHANGE_PLAYER_NAME" 1277 "Jens" "" "Mustermann"
Bu dosya oyunda Almanya Milli Takımının fake isimlerden oluşmasını, Fransa ve Hollanda liglerindeki oyuncuların profil resimlerinin gözükmemesini ve eski milli kaleci Oliver Kahn'ın Jens Mustermann olarak gözükmesini sağlıyor.

Bu fake dosyasını komple silerseniz, yukarıda yazdığım tüm sorunları çözmüş olursunuz. Eğer ben sadece Almanya Milli Takımını düzeltmek istiyorum derseniz, #Germany "FAKE_NATIONAL_TEAM" 771 1 bölümündeki 1 sayısını 0 olarak değiştirirseniz, probleminizi çözmüş olursunuz.

vaktim olsa bende başlicam, başlayamadım bi :D

football manager 2015 fake isim sorununu çözmede sıkıntı yaşayan arkadaşlara buradan yardımcı olabiliriz.

oyuna başlarken mutlaka yapmak gerekiyor bunu. yoksa oyun içinde çok sıkıntı oluyor :T:

Steam'den oyunun demosu indirilebiliyor, bir ara deneme amaçlı indirdim ama tam sürüm olmadığı için başlamadım. Demosu bile kapsamlı oyunun. İnşallah yakında satın alıp başlamayı düşünüyorum.

Geri