FİTNE Nasıl Çıkartılır ?

Konu sahibi son olarak 48 gün önce görüldü
Bugün facede bir haber sitesinde paylaşılan bir fotonun hikayesini anlatmak istiyorum sizlere ..
Bir sayfa kurarsınız .. Adını şöyle İslamcı ya da Millyetçi kelimelerden alırsınız o da olmadı cillop gibi bir isim koyarsınız ..

Sonra vatan-millet-sakarya-ALLAH-Kitap-Peygamber diye diye paylaşımlar yaparsınız ..
Üye sayınız arttıkça coşarsınız, coştukça coşarsınız ..

Sizi takip eden kitlenin büyük kısmı teknik ve ilmi donanımdan eksiktir, ayrıca manşetleri okumayı severler içeriği değil ve siz bunu çok iyi bildiğiniz için puntolu kalın harflerle sloganvari haberler paylaşmaya devam edersiniz ..

Mesala şöyle bir fotoyu paylaşırsınız sayfanızda ..

11811555_10153192289318495_9111960396019069577_n.jpg

Gerçekte fotoğraf montajlıdır, altta ki yazı bandı sonradan eklenmiş ve değiştirilmiştir ama sayfa admini için bunların hiç birinin önemi yoktur .. ÖNEMLİ OLAN BİNLERCE KULLANICININ KÜFRETMESİ, GALEYANA GELMESİ,GÜNAHA GİRMESİDİR .. Ve öyle de olur, irdelemeden ve sorgulamadan bi haber yüzlerce kullanıcı küfür dolu yorumlar atarlar resmin altına .. Çoğunun aklına fotonun montajlı olabileceği gelmez bile, gelenlerin hatırlatmalarına ise kızarlar " hayır hayır o kadar küfrettik kandırılmış olamayız " tepkisi verirler ..
Lafa geldi mi Müslümanca paylaşımlar yapan sayfa KURAN'DA EN BÜYÜK GÜNAHLARDAN BİRİ KABUL EDİLEN FİTNEYİ VE YANINDA YALANCILIĞI, ONUNDA YANINDA İFTİRAYI keyifle yapmaktan gocunmaz çünkü sayfa bir münafık sayfasıdır, çünkü münafık bir kimse bu kadar rahat fitne yapabilir ..

En iyisini yapiyorum demek ki :T:
Ne facebooka felan giriyorum ne sayfa takip ediyorum
ne yorum yapiyorum ne kufur ediyorum ne de gunaha giriyorum :T:
Facem varken de boyle seylere yorum yapmadim vicdanim rahat :T:

" Cehalet mutluluktur " demiş bir düşünür .. Aslında hepimiz cahiliz zira bildiklerimiz bilmediklerimizin yanında resmen bir hiçken, hiçlerle bile mutsuzlaşabiliyoruz .. Bir de öğrensek demek ki buhar oluruz ..

Kandil dağında mantar mı varmış ? yada mantarı silahla mı topluyorlarmış ?
Ah biz Türkler ne kadar acımasızız.
İnanan oldumu acaba onuda merak ettim.

Kandil dağında mantar mı varmış ? yada mantarı silahla mı topluyorlarmış ?
Ah biz Türkler ne kadar acımasızız.
İnanan oldumu acaba onuda merak ettim.

Hem de yüzlercesi inanmış .. Yorumları bir görsen analı bacılı küfürler uçuşuyordu ..

Şerefsiz yandaşçılardan da her şey beklenir ki örnekte ki haber buna bir kanıttır ..
Bknz : BAKARA İLE MAKARA GEÇİLMESİ ŞEREFSİZLİĞİ ..

Ortaya çıkan şerefsizlikleri saymakla bitiremeyiz .. Belli bir zamana kadar şerefsizlikleri beraber yaptıkları ama çıkarları çatıştığında bir birlerini nasıl vurdukları ortadadır :) AL BİR ŞEREFSİZİ VUR ÖTEKİNE ..

Bunun sebebi başka .. Fotoğraf ayrı konu mesele apayrı neyse beni aşar :)

Geri