Film Önerileri

K
Öncelikle konuya girmek gerekirse ben zamanından beri her yaptığım işin özverili, düzgün bir şekilde olmasını ve bir fayda sağlaması gerektiğini düşünürüm şimdiki yaptığım iş ise kendi açığım blog sitesi olan film havuzunda elimden geldiğince siz izleyicilerimize kaliteli bir hizmet sunmaktır.İnsanları eğelenmek ve hayatın sıkıcı yoğunluğana ara vermek için izlemek istedikleri filmleri düzene sokup yayınlarken onları mutlu etmek gibi faydalı bir işi becerebiliyorsam ne mutlu bana.

Hüzün dolu temelinde genelde bir kadın olan filmler aranıyor Pulp Fiction tadında da olabilir. Konusu farketmeksizin her film kabulumdur.
Ama şunlara benzer olursa pek bir sevinirim.
Factory Girl
Gia
Betty Blue vs
Mutlaka izlenmesi gerektiğini düşündüğünüz filmlerde olabilir.

Öncelikle de ayrı. Sonrasında trainspotting öneriyorum meşhur bir filmdir izlemeyenin yüzüne işiyorlar o derece.

Incendies diye her yerde bağırmaktan canım çıktı.
Rica ediyorum herkes izlesin artık, hak ettiği değeri bulsun şu film.

Incendies diye her yerde bağırmaktan canım çıktı.
Rica ediyorum herkes izlesin artık, hak ettiği değeri bulsun şu film.

Kesinlikle katılıyorum, sürpriz finalleri sevenler mutlaka izlemeli 1+1=1 kaç kere oluyor ki ?
Bununla birlikte yine sürpriz final içerikli The Life Of David Gale, Vizyondaki ismi ile Ölüm İle Yaşam Arasında, tavsiye ederim.

Paramparça Aşklar ve Köpekler ....

ödüllü bir amatör filmdir sağlam bir dramı var....

Yada "Prestij"

Cristian Bale filmi

Insomnia

Spirited away? Miyazakiyi miyazaki yapan eserlerinden biri.
Wadjda?
Sorayayı taşlamak?
Kesin izlemişsindir ama Black Swan?

temelinde bir kadını anlatan bir film var şimdi ona itafen bir parça paylaştım (: şarkısıda beni bozar filmide zaten şarkının başlangıcında filmden bir konuşma var neyse filmin adı

Closer filmin adı yalnızca izle...... sonra şu parçayı tavsiye ederim dinlersen şayet

Happy Days - Abigail

Çok sağlam konuya dönüyor bu devam lütfen .s

stanley kubrick - otomatik portakal yada eyes wide shut izleyebilirsin

yalnız bir kadın dramı olan monica belluci filmide olabilir hayranı oldum "Malena" Filmide olabilir

ejdarha dövmeli kız oda genç bir kızı anlatıyor filmde

The secret in their eyes- muhtesem bir arjantina filmi

Aslinda sana bir belgesel onericem. Ama biraz arastirmam lazim onu, kadinlarin Afrikadaki bir ic savasi nasil onledigine dair, super otesi bir belgesel. Bulunca yazarim onu :)

A seperation- iran yapimi

İncendies kisminda da @pieta ya katiliyorum, izlenmeli, izlemeyeni dovmeli :p

Geçen gün izledim Gone Girl onu izleyebilirsin.Kurgusu filan güzeldi.
Evet güzel film önerin bende kendi çapımda değerlendireceğim burdakileri.

Geri