yazıları sildim @WarrenBuffett lütfen yazdığınız yazılar da ki kişilere kurduğunuz cümlelere dikkat edin, burası mahalle kahvesi değil herkesin bir şeyler yazmaya anlatmaya fikrini söyleme hakkı var lakin hakaret etmeden
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Asıl sen şu propaganda sisinden çık. Neyin saçması ya? Ben ne diyorum, sen ne diyorsun? Bu olayı HAMAS bile yalanlamadı. İyi o zaman seni biri böyle alsın ırzına geçsin, senin bedenini teşhir etsin bende bunu savunsam normal olacak öyle mi?Iyice sacmaladin.. ilk gunler guya israilli cocuklarin kafasi kesilmisti ya hani
Meger picler filistinli cocugu kesip servis etmisler. Western worlddan cik. Butun haber kanallari hersey yahudilerin elinde. Nedesem cidden bos
Kafaları biraz çalışsa, kötü konuşmak zorunda kalmayacağım. Bende biliyorum mahalle kahvesi olmadığını. Ama konuşanların kelime bilgisine bakarsan mahalle kahvesindeki dayılar bile bunlardan daha fazla kelime biliyordur.yazıları sildim @WarrenBuffett lütfen yazdığınız yazılar da ki kişilere kurduğunuz cümlelere dikkat edin, burası mahalle kahvesi değil herkesin bir şeyler yazmaya anlatmaya fikrini söyleme hakkı var lakin hakaret etmeden
Bahçelinin emrini bekliyorum çok iyi ya![]()
O sırada BahçeliBahçelinin emrini bekliyorum çok iyi ya![]()
Ekli dosyayı görüntüle 88239
Bu kızın yerine kendini koy. Seni birileri alacak ve öldürecek, bedenini çırılçıplak teşhir edecek. Namusun ve şerefinle oynayacak. İsrail'in Allah belasını versin, lakin şu da bir gerçek; Benim tanıdığım ve sevdiğim birine birileri bunu yapacak ya da bir ülke ben o ülkede yaşayanların bastığı yerdeki otu canlı bırakmam otu.