Filistin’e savaşmaya gider misiniz?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Filistin’e savaşmaya gider miydiniz?

• Kullanılan toplam oy
    16
yazıları sildim @WarrenBuffett lütfen yazdığınız yazılar da ki kişilere kurduğunuz cümlelere dikkat edin, burası mahalle kahvesi değil herkesin bir şeyler yazmaya anlatmaya fikrini söyleme hakkı var lakin hakaret etmeden

Iyice sacmaladin.. ilk gunler guya israilli cocuklarin kafasi kesilmisti ya hani
Meger picler filistinli cocugu kesip servis etmisler. Western worlddan cik. Butun haber kanallari hersey yahudilerin elinde. Nedesem cidden bos
Asıl sen şu propaganda sisinden çık. Neyin saçması ya? Ben ne diyorum, sen ne diyorsun? Bu olayı HAMAS bile yalanlamadı. İyi o zaman seni biri böyle alsın ırzına geçsin, senin bedenini teşhir etsin bende bunu savunsam normal olacak öyle mi?
Sen saçmalama bari @Sezen

Bu kadar yazı yazdım bir kere bile İsrail yaptığında haklıdır dedim mi? Geçmiş yazılarıma bak. Kusura bakmayın da, akıl ve analitik düşünmekten ayrılırsak daha İsrail çok katliam yapar böyle. İsrail ile mücadelenin yolu bu değil.

yazıları sildim @WarrenBuffett lütfen yazdığınız yazılar da ki kişilere kurduğunuz cümlelere dikkat edin, burası mahalle kahvesi değil herkesin bir şeyler yazmaya anlatmaya fikrini söyleme hakkı var lakin hakaret etmeden
Kafaları biraz çalışsa, kötü konuşmak zorunda kalmayacağım. Bende biliyorum mahalle kahvesi olmadığını. Ama konuşanların kelime bilgisine bakarsan mahalle kahvesindeki dayılar bile bunlardan daha fazla kelime biliyordur.

Ayrıca kusura bakma sloganlarla ve ne dediğini bilmeyenlere cevap vermeye vermeye bu hale geldik zaten. Cehalet ve akılsızlık toplumu kanser gibi sardı.

Israil filistin savaşı nasıl başladı?

Erken çatışmayı çözme girişimleri, 1947 Birleşmiş Milletler Filistin Bölme Planı ve daha geniş Arap-İsrail çatışmasının başlangıcı olan 1947-1949 Filistin savaşıyla sonuçlandı. İsrail-Filistin süregelen durumu, 1967 Altı Gün Savaşı'nda İsrail'in Filistin topraklarını işgal etmesiyle başladı.

budami hamasin sucu

Bahçelinin emrini bekliyorum çok iyi ya :D

bahcelinin 24saatle ne dedigini ve türkiyenin ne yaptigini biliyonmu

Ekli dosyayı görüntüle 88239

Bu kızın yerine kendini koy. Seni birileri alacak ve öldürecek, bedenini çırılçıplak teşhir edecek. Namusun ve şerefinle oynayacak. İsrail'in Allah belasını versin, lakin şu da bir gerçek; Benim tanıdığım ve sevdiğim birine birileri bunu yapacak ya da bir ülke ben o ülkede yaşayanların bastığı yerdeki otu canlı bırakmam otu.

Warren atladığın nokta şu dostum. Bunu yapan bir devlet değil, bir terör örgütü. Onlar kimi, nasıl öldürdüğüne bakmaz, hedef ayırt etmez. Bu yüzden terör örgütüdür zaten. Bu görüntülerin sorumlusu Gazzeli siviller, bebekler, kadınlar değil. 7 Ekimden bu yana Gazze’de katledilen sivillerin sayısını araştır. Eğer sen bir devlet isen, terör örgütü ile sivili ayırıp kendi hedefine odaklanacaksın. Hedef gözetmeksizin sivil masumları öldüren bir “terör” devletine tepki göstermek insanları Hamas yanlısı yapmaz. Cihatçı yapmaz. Arap yapmaz. Her İsrail eleştirisinde “ama Hamas bunları yaptı” diye savunma yapılmaz. Madem ki sen övündüğün kadar kıymetli bir devletsin, teknolojide çağ atlamışsın, o zaman inlerine girip çıkaracaksın Hamas üyesi teröristleri, hesabını onlardan soracaksın. Göt kadar Gazze’de sivil terörist ayrımı yapamıyorsan o zaman da bu kadar övünmeyeceksin.

Lafım sana değil sakın yanlış anlama. Bu mecrada 3-5 tane asalak embesil var. Her İsrail’i eleştireni cihatçı sanan pembe götlü tayfa. Ortada bütün dünyanın iki yüzlü olduğunu gösteren bir düzen var. Hatta kendi içimizde bile öldürülen Arap ırkından olduğu için içten içe sevinen, oh olsun diyen insanlığından nasibini almamış tayfa var. Allah onlara kucağında çocuğunun cesediyle oradan oraya koştuğu günleri göstermesin. Gazzeli anneler babalar bunu yaşıyor şuan.

Ben Gazze’ye savaşmaya gitmem. Gideni de eleştirmem.

Amerika bölgeye iki Uçak gemisi ve bir de Nükleer Deniz altı göndermiş. Başkaları müdahil olmasın diye. Yoldan çevirirleri sizi.

Geri