İsrail'in katil olduğu konusunda kimsenin itirazı olduğunu sanıyorum. Dünya'da Siyonizm'den ve Siyonist Yahudilerden benim kadar nefret eden birisi var mıdır, onu da bilmiyorum. İsrail'den de nefret ediyorum lakin, bu adamlar Filistin üzerinden öylesine eşsiz bir oyun kurdular ki bugün her bir Filistinli katledilse kimse sesini çıkartmaz. HAMAS denilen İsrail devletinin kuruluşunda bizzat lojistik destek verdiği bu örgüt, Filistin'in yok olması için elinden geleni yapıyor. Son yaptıkları saldırılarla (ki İsrailli bir genç kızın bedenini açık şekilde teşhir edebilecek kadar ileri düzey Habeş maymunu olduklarını dünyaya bir daha gösterdiler) Siyonistlerin eline öyle güzel kozlar verdiler ki, Netenyahu hükümetine böyle bir desteği tüm dünya birleşse veremezdi.
Hülasa İsrail'in meşru savunma hakkını ve bugüne kadar yaptıkları dünya kamuoyunda aklayacak en kilit hamleyi HAMAS yaptı. Gerçekten bu Arap milletinde leblebi kadar beyin yok. Yıllar önce dedelerini İngilizler kandırıp topraklarından oldular, şimdi de Yahudiler 'in oyununa geldiler ve canlarından oluyorlar.