Fikirler sunalım belki olur

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Bu konuda kainata mesaj mı gönderiyoruz? Kainat çok geç dönüyor mesaja haberiniz olsun.

Şu ikisinin kendi aralarinda cevirdikleri muhabbet beni verem ediyor...

s-209b780f8d0587d18d8b1276aec98210d60b2b52.gif

Seviom ln ben burayi .ddddd

• Beğen
Tepkiler: W
Hayır düşündüğümüzde her şey mantık çerçevesinde değil mi sence Yani her şey ilk önce bir düşünce ihtiyaçlarımız karşısında düşüncelerimizi çeşitli yollarla gerçekleştirmeye çalıştık ve başardık ihtiyacımız ne olursa olsun önce düşünce vardı o halde Bizim de hayatımız düşünceleri de bağlı hayatımıza kötü şeyleri düşünmeyip her olan olaya veya ihtiyacı iyi bir çözüm bulabiliriz

Tabii bu bir polyannacılık oyunu değil olmayacak şeyleri hayal edip de olmasını Beklemek de ahmaklık olabiliyor olan her denemenin hiçbir zararı yok

Baş parmağımız diğer dört parmağı görür. Diğer dört parmak da baş parmağı görür. Ama birbirlerini göremezler. Birine iğne batsa diğerinin haberi olmaz. Ve baş parmak seslenir; " bana anlatın derdinizi, bana söyleyin ben sizin hür iradenizin sözcüsüyüm "
Külliyen yalandır bu. Başparmaksız ne kalem tutabilirler ne de yumruk olabilirler.

Kamil abiciğim senin profil fotoğrafı değişme zamanın geldi diye düşünüyorum.

Nasil bir cozum mesela ?

Mesela güncel konulardan bahsedelim Bugünlerde en revaçta olan konu ne işsizlik veya İşin olsa bile ücretin az bulunması Bunlar nasıl bir çözüm bulabiliriz Bence en başında şöyle yapılabilir kendimden örnek veriyorum ben asgari ücretle çalışıyorum Tabii şu anda değil ama öyle ve sadece Sigaram için aylık 400 lira para veriyorum daha sonra kalkıp bu maaşla geçinilir mi bu maaşta yaşanılır mı gibi sözlere diyorum ama hiç bir faydası olmayan Sigarayı bırakmayı düşünmüyorum neden buradan yola çıkabilirsin

Geri