FIFA, 2025'in En İyi İsimlerini Açıkladı: İşte Yılın Futbolcusu...

Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü
zzzzzzzzzz99.jpg

FIFA Yılın En İyi Erkek Futbolcusu Ödülünü, Paris Saint Germain (PSG) forması giyen Ousmane Dembele kazandı.

FIFA tarafından 2025 yılının en iyilerinin belirlendiği gala gecesi Katar'ın başkenti Doha'da düzenlendi.

Törene, FIFA Başkanı Gianni Infantino, FIFA Yönetim Kurulu Üyeleri, dünya çapındaki üye dernek temsilcileri ile futbolun yerel ve bölgesel elçileri de dahil olmak üzere 800 konuk katıldı.

Oylama sonucunda yılın en iyi erkek futbolcusu, Fransa'nın PSG takımında forma giyen Ousmane Dembele seçildi.

İŞTE YILIN EN İYİLERİ​

Yılın kadın kalecisi: Hannah Hamton

Yılın en iyi taraftar grubu: Zakho SC

Fair Play ödülü: Andreas Harlass-Neuking

Yılın erkek kalecisi: Gianluigi Donnarumma

Yılın golü ödülü: Santiago Montiel

Yılın kadın teknik direktörü: Sarina Wiegman

Yılın erkek teknik direktörü: Luis Enrique

Yılın ilk 11'i: Gianluigi Donnarumma, Achraf Hakimi, Pacho Willian, Virgil Van Dijk, Nuno Mendes, Cole Palmer, Jude Bellingham, Vitinha, Pedri, Lamine Yamal, Ousmane Dembele

Yılın kadın futbolcusu: Aitana Bonmati

KAYNAK

Gözlerim Pele gibi bir oyuncu arıyor ancak onu tahtından edecek biri bence halen çıkmadı.

TÜM ZAMANLARIN EN İYİ FUTBOLCULARI

Genellikle "güzel oyun" olarak anılan futbol, zengin bir tarihe ve küresel bir hayran kitlesine sahip olan dünyanın en popüler sporudur. On yıllar boyunca birçok oyuncu yetenekleri, kararlılıkları ve unutulmaz performanslarıyla taraftarların gözlerini kamaştırmıştır. Bu makale, tüm zamanların en iyi futbolcularını, kariyerlerini, başarılarını ve oyun üzerindeki etkilerini detaylandırarak vurgulamaktadır. Bu liste belirli bir sıraya göre hazırlanmamıştır.

1. PELÉ
2. DİEGO MARADONA
3. LİONEL MESSİ
4. CRİSTİANO RONALDO
5. JOHAN CRUYFF
6. ZİNEDİNE ZİDANE
7. ALFREDO Dİ STÉFANO
8. MİCHEL PLATİNİ
9. GEORGE BEST
10. RONALDO NAZÁRİO (R9)

Kaynak

Yılın ilk 11'i: Gianluigi Donnarumma, Achraf Hakimi, Pacho Willian, Virgil Van Dijk, Nuno Mendes, Cole Palmer, Jude Bellingham, Vitinha, Pedri, Lamine Yamal, Ousmane Dembele

Burada Donnarumma, Hakimi, Mendes, Vitinha, Yamal tamam da diğerleri cık

islamda futbol haramdır, ben seyretmiyorum ve ilgilenmiyorum. 44 tane çıplak erkek bacağı görünüyor zinhar.

Biraz daha abart…

bir de gol atınca üstlerini çıkartıyorlar. her bir gol, cehenneme atılan bir odun. yanarak ölmekten daha kötü bir şey varsa o da öldükten sonra yanmaktır. ahiretliğinizi riske atmayın azizem. ahaha.

Geri