şimdi xlee istedi,yapmadm bi ironi sözkonusu:haha:Emre neden beni kıskanıyo hala anlamış değilim ama farkındayım balım :hih: tabi istediler de yapmadın mı :p
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şimdi xlee istedi,yapmadm bi ironi sözkonusu:haha:Emre neden beni kıskanıyo hala anlamış değilim ama farkındayım balım :hih: tabi istediler de yapmadın mı :p
modum forumda bayanlarn avatarlarına bakarsanız kimin imzasını taşıdığını görürsnz:hi::kiki:Baktım TılSım'dan başka kimse istemiyor bende isteyim kendini geliştirsin diye istek yapmıştım Neyse Gerek kalmadı. asdfghjklş . :p
FAİRY TALE İÇİN:srl:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Profilin için
![]()
İmza gibi bişi:dyg:beceremiyorm üzgünüm
![]()
![]()
Herzamn beklerim dükkanıma
:uzgun:napim erkek avişlerini yapamıyorumAyrımcılık söz konusu işte Sadece Bayanlar. :p
:dyg:akşama bidaha yaparm uzun boylularını bulurm artıkAyyy çatlağım beniiim :srl:
Çok tatlılarki kararsız kaldım yaaa![]()
Çok teşekkür ederim canım, her zaman uğrarım :hih:
sizin suçunz! size çiçek böcek koysam olmuyo,pembe hiç olmuyo,rengarenkde olmuyo,sadede ben yapamıyorum,asıl mesele buNiekine bizim suçumuz ne yapıcaksın. :p
yapamam içim kararıyo,içim karaınca güzel yapamıyorumGri'li Siyahlı Yapamazmısın. .D
çektirmediğn eziyet kalmadı,başta desydnYaparsan değiştirmem ,
İsminide Öğrendin Zayn Malik , One Direction Grubu yap bekliyorum. :p
oyyy utanırmışta balımm:srl: günlerdir öğrenmeye çalışyıodm sayende öğrendm:kiss:İsmini sayemde öğrendiniz :dyg:
çektirmediğn eziyet kalmadı,başta desydn![]()
sana inat değilmi yapıcam:haha::zuha:<b></b>
İyi yapma tamam be. .D
sadece bi tutam inada geldimGaza geldi. wsdfgsdf![]()