|fēr໐ຖiค|-Sαтıя ч'αяαʟαяı-|

• Kullanıcı AHU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 3162 gün önce görüldü
Önceleri fazlaca işime geliyordun da, sonraları çok gücüme gittin.

Gizleme ne olursun saklama hislerini sende bana aşıksın ahh hemde deliler gibi..

Gidenler geri dönmeli. Belki de hiçbirimiz daha iyilerine layık değilizdir...

Dünyanın en saçma sorusu; Para lazım mı?

Demek çok seviyorsun ve aylardır ilk mesajı onun atmasını bekliyorsun, aferin, bravo , vay gerizekalı

Sen çok iyi bir anne olacaksın, bense çok iyi bir baba. Çocuklarımız, çocuklarımız anca çok iyi iki sınıf arkadaşı.

Beni bulamayan tencere ALLAH seninde belanı versin :D

Öyle bir an gelir ki,
CAN'ın çıkar da... Ses'in çıkmaz...

Şu an gördüklerin,
okudukların senin görmek/okumak istediklerinden ibaret..

Kıskandığım zaman gözümün döndüğü ve beynime oksijen gitmediği tamamen doğrudur.

Duam belli, duyan belli..
Amin.

Sevgiden sonra nefret etmek diye bir duygu var, Allah düşmanımın başına vermesin.

Çevremdeki bazı insanlardan, yüzümü yıkarken kolumun içine giren su kadar nefret ediyorum. Bilmem anlatabildim mi?

Bir beddua şekli : Bu hayatta korktuğum ne varsa hepsi toplanıp senin başına gelsin.

Amin.

Kendime; 'ALLÂH var O'na bırak' dediğimde geçmeyen acı görmedim ben.

Bide hepimiz 2015'i beklerken 2014s geliyomuş .. Halk şok tabi.

ya Edirne tarafında kimse yok mu şu balkanların kapısını kapatın, bu nasıl soğuk be

Çoğu insan "gördüğüm zaman inanırım" der; Gerçek şu ki, inandığınız zaman görmeye başlarsınız...

Allahu Teâla ile konuşacağın zaman O'na herşeyini anlatmaktan çekinme. En güzeli de ne biliyor musun? O, sen daha konuşmaya başlamadan senin ne söyleyeceğini biliyor ve buna rağmen seni dinliyor.

Geri