|fēr໐ຖiค|-Sαтıя ч'αяαʟαяı-|

• Kullanıcı AHU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 3163 gün önce görüldü
Kalp dediğin atıyor zaten, marifet ritmi değiştirebilende. ' Icarus '

Dert etme, dua et! ' Mevlana '

Simdiki kızlara,
Kırmızı baslik takıp ormana yollasak,
Kurdu yiyip geri gelirler

Sanırım iyi bir sihirbazım. Kime '' iyi ki varsın '' dediysem yok oldu.

Erkek milletine en büyük kötülüğü ; Kendini çöllere atan mecnun ve dağları delen Ferhat yapmıştır . Çıtayı kontrolsüzce yükselttiler

"Bazıları seni öyle bir şaşırtır ki, değişerek mi o hâle geldiklerini yoksa aslında hep mi öyle olduklarını asla anlayamazsın."

Merilini

'Koşa koşa' ne güzel bir kafiyedir,
Bana doğru olursa, şiir olur mesela.

537347_174227866110094_4329763_n.jpg

Az önce telefonuma tanımadığım bi numaradan 'Ebru evdeysen 2 dakka aşağı insene aşkım' diye mesaj geldi 'Evde kimse yok aşkım yukarı gel' diye cevap yazdım.. İnşallah Ebru'nun babası evdedir

Bazılarına aşık olmayın; belki arkadaşlıkları daha güzeldir.

Silahı bilmem ama boş insanı şeytan doldurur..

Sen uzun uzun bi şey anlatırsında karşıdaki sadece hadi ya *iyimiş der ya. Hah işte kürek o an için icat edilmiştir.

"Bazıları seni öyle bir şaşırtır ki, değişerek mi o hâle geldiklerini yoksa aslında hep mi öyle olduklarını asla anlayamazsın."

Merilini

Onlar aslında hep öyledir, sadece zamanı geldiğinde göze girmek adına maskelerini takarlar bir zaman sonrada düşer ve anlarız ki maskeye kanmakta değil meselemiz, biz gözümüzde büyütmüş, değiştirmişizdir..

Plastik şişe doğada 5000 yıl sonra yok oluyormuş. 1.si kim o kadar bekledi de gördü sallamayın. 2.si dün attım, sabah yoktu.
Kadınların emniyet kemeri takma oranı erkeklere göre daha fazlaymış... Zayıf gösteriyor diyedir, başka bir açıklaması olamaz

Şimdiki Aşklar Mektup Misali,Yazma , Yalama , İşin Bitince Postalama

Seni gerçekten bulmak istesem,

Arasam bulurdum, ulaşılmaz değil UĞRAŞILMAZSIN..!

Onlar aslında hep öyledir, sadece zamanı geldiğinde göze girmek adına maskelerini takarlar bir zaman sonrada düşer ve anlarız ki maskeye kanmakta değil meselemiz, biz gözümüzde büyütmüş, değiştirmişizdir..

Ne güzel yorumladın:cici:

Geri