|fēr໐ຖiค|-Sαтıя ч'αяαʟαяı-|

• Kullanıcı AHU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 3163 gün önce görüldü
Sana veda etmeden kayboluşa karışmam da aslında sadece bunun için. Madem varlığım acı vermiyor sana, madem ki ancak yokluğumda sevgimi hissedebiliyorsun; öyleyse yokluğumla kal, sevgili!...

Cezmi Ersöz / Şizofren Aşka Mektup

“Öyle tutkuluydun ki hayata başlarken...
Şimdiyse küçücük bir çiçek teselli ediyor seni...
Aradaki o büyük boşluğun adı,
Aşk olsa gerek...”

Cezmi Ersöz / Aşk Olsa Gerek

Ölüme kadar, sana olan aşkımı bir sır gibi saklayıp, bu aşka o derin merhametinle bağlandığın için sana minnettarım.
Çok yalnızım ve seni çok özlüyorum...
Sen benim için kırk yılda bir gibisin; öyle eksik, öyle hazin..

Nuh peygamber o iki sivrisineği terlikle güverteye yapıştırsaydı, şimdi herkes rahat uyuyordu..!

Ankara'nın bağları da nossa nossa yolları assim você me mata da kaldıramıyom kolları.

"Ne cenneti merak ediyorum ne de cehennemi; Çünkü ben annemi gülerken de gördüm, ağlarken de."

"Ben 4 kişiyim: 1 ben, 2 içimdeki, 3 aynadaki, 4 kalbimdeki. Beni geç, içimdeki zaten deli, kır aynadakini. Ya kalbimdeki?" ( Paul AUSTER )

"Kimse kimseyi tanıyamaz, tanıdığımızı sanırız.Eğer gerçekten tanısak, bırakın aşkı filan, kimse kimseyle arkadaş bile olamaz" (Ahmet Ümit)​

Ayrılık gelmeden sen git

"Bu ülkede gazetelerin 2. sayfasında ünlülerin nasıl yaşadıkları, 3. sayfasında ünsüzlerin nasıl öldükleri yer alır..." ( Can DÜNDAR )

Olimpiyatlardaki başarısızlığın sebebi vaktiyle her ders 'serbestsiniz' diyen beden hocalarıdır bence..spor dışında her şeyi yapıyorduk​

Affetmekzor değildir. Affetmek sadece kalbinde sade bir oda bağışlamaktır. Dedem böyle söylerdi. Gerçek bir marangoz kalbinde bir saray yapabilendir. Ama sen yaptığın evde yani sarayında tüm odaları annene ve nefretine vermişsin. Ya sen nerdesin? Sense dışarıda titriyorsun…
Affetmek kinine kalbinde daha küçük bir oda verir.

A Moment To Remember

İnsanların artık anlamaya zamanları yok. Dükkanlardan her istediklerini satın alıyorlar. Ama dostluk satılan bir dükkan olmadığı için dostları yok artık..

Kücük Prens

487316_437362776311600_542700750_n.jpg

Sesinde ne var biliyor musun
Bir bahçenin ortası var

Mavi ipek kış çiçeği

Sigara içmek için

Üst kata çıkıyorsun

Sesinde ne var biliyor musun

Uykusuz Türkçe var

İşinden memnun değilsin

Bu kenti sevmiyorsun

Bir adam gazetesini katlar