|fēr໐ຖiค|-Sαтıя ч'αяαʟαяı-|

• Kullanıcı AHU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 3163 gün önce görüldü
Nihat doğan 50 günde 14 kilo vermiş. Bu hesaba göre 300 gün sonra tamamen kaybolacak.

* Birαzcık küçücük minicik αzıcık yα αzıcık..
Söyle;
Hiç mi sevmedin ?

*Dostlαrım diye söylemiyorum hepsi ticαretle ilgilenir.Sürekli sαtαrlαr.

* Çocukluğunu αtlαtαmαmış. Hαyαtımlα oynuyor.

2s80kt1.jpg

Şayet sesimi farkedemezsen
Rüzgarların nehirlerin kuşların sesinden
Bil ki ölmüşüm.
Kabirde böceklere ezberletirim güzelliğini.
Ve neden sonra
Tekrar duyduğun gün sesimi gök kubbede
Hatırla ki mahşer günüdür
Ortalığa düşmüşüm seni arıyorum..

”Şu an sadece sarılmaya ihtiyacım var,” dedim ona. “İnsanlık kadar eski olan bu hareket, iki vücudun kavuşmasından çok daha fazlasını ifade eder.
Sarılmanın anlamı şudur ; Senden bir tehlike sezmiyorum, yanında olmaktan korkmuyorum, rahatlayabilir, kendimi yuvamda hissedebilirim, beni koruyan ve anlayan birisi var. Bizde birine her isteyerek sarıldığımızda ömrümüzün bir gün uzadığına inanılır. Lütfen şimdi sarıl bana…”

Neden aşkın başladığı anı bilemeyiz de bittiği zamanı mutlaka biliriz.

Sevmek,sevdiğin kişiyle birlikte olmak değildir unutma.
Çünkü aşk; “onunla yaşamak değil, onu yaşamaktır aslında..”

• Kadın: Bazen seni özlüyorum.
      • Adam: Seni hiç özlemiyorum.
      • Kadın: Bazen senin için ağlıyorum.
      • Adam: Ben hep gülüyorum.
      • Kadın: Ayrılık zor
      • Adam: Benim için değil
      • Kadın: Duyguların öleli ne kadar oldu?
      • Adam: Sensizken yaşıyor muyum sanıyorsun?

Ben, yine de vazgeçmedim seni sevmekten. Eskisi gibi değil ama.
Biraz buruk, biraz küs, biraz sitemkâr seviyorum artık seni…
Dudaklarımı ısırıyorum artık adın geçince.
Kavga falan çıkarıyorum. Eskisi gibi sakin değilim ama olsun.

Hayatta önemli olan nedir ? sevmek ya da sevilmek mi ?

- Bir kuşa sormak bencesenin için önemlisi sol kanat mı sağ kanat mı

Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım atamaz ya.
Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da istemez .
Kaybetmeyi göze alamaz;ama kazanmak için de mücadele etmez.
Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o’nu..
Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.
Hani çok sonra zaman geçer savrulurlar ya,
o zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:
Ne göze alabildim ne de gözümü alabildim.

Hemen şimdi telefonuna bak.
O gelmeyen mesaj yine benden..
Yazdım ama gönderemedim..

Parkta oturan mutlu çiftleri görüyorum . Ve soruyorum kendime ; ''benim neyim eksik !''
Sonra sen geliyorsun aklıma , başımı eğip geçiyorum ...

Yani sizin anlayacağınız;
anlayamayacağınız kadar çok sevdim..

Çok yorgunum.
Hayatta duracak halim yok..

Son pişmanlık neye yarar:D

“Ayrılığı seçtin mi her şeyi götüreceksin yanında. Geriye hiçbir şey kalmayacak. Söylenmemiş sözler kalmamalı bıraktığın yerde ki ben en çok onları duydum. Gittin mi adamakıllı gideceksin. Hiçbir özlem kalmayacak dönüşleri emziren. Demem o ki dönecekmiş gibi gitmeyeceksin. Büyük git gideceksen uçsuz bucaksız, dursuz duraksız git. Telefonun numaraları sesime düşmemeli, yolların yoluma değmemeli. Hiçbir anıya, hiçbir dizeye, hiçbir şarkıya yenilmemeli ayrılık. Şiirler okununca unutulmalı, hasret dokununca uyutulmalı.
Gece inmişken ayak parmaklarına kadar, yahut gün doğarken… Yatağının diğer yastığındaki boşluk tecavüz ederken gözlerine, ne bileyim tek başına yiyeceğin sofrana iki kişilik servis açtığında susacaksın, duracaksın... Gitmenin hakkını vereceksin.

Ayrılık gurur duymalı seninle. Gidensen, sözün ayaklarına geçiyorsa, ayakların yakınımdan geçmeyecek! Ayrılığı seçtin mi büyük olacak ayrılık! Ayrılığı seçtin mi?...”

“Ayrılığı seçtin mi her şeyi götüreceksin yanında. Geriye hiçbir şey kalmayacak. Söylenmemiş sözler kalmamalı bıraktığın yerde ki ben en çok onları duydum. Gittin mi adamakıllı gideceksin. Hiçbir özlem kalmayacak dönüşleri emziren. Demem o ki dönecekmiş gibi gitmeyeceksin. Büyük git gideceksen uçsuz bucaksız, dursuz duraksız git. Telefonun numaraları sesime düşmemeli, yolların yoluma değmemeli. Hiçbir anıya, hiçbir dizeye, hiçbir şarkıya yenilmemeli ayrılık. Şiirler okununca unutulmalı, hasret dokununca uyutulmalı.
Gece inmişken ayak parmaklarına kadar, yahut gün doğarken… Yatağının diğer yastığındaki boşluk tecavüz ederken gözlerine, ne bileyim tek başına yiyeceğin sofrana iki kişilik servis açtığında susacaksın, duracaksın... Gitmenin hakkını vereceksin.

Ayrılık gurur duymalı seninle. Gidensen, sözün ayaklarına geçiyorsa, ayakların yakınımdan geçmeyecek! Ayrılığı seçtin mi büyük olacak ayrılık! Ayrılığı seçtin mi?...”

Cok qüzel bir Söz dizimi. Paylasim icin tesekkur'ler Feronia..

Kahraman tazeoğluna ait dizeler,rica ederim :)

Geri