|fēr໐ຖiค|-Sαтıя ч'αяαʟαяı-|

• Kullanıcı AHU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 3163 gün önce görüldü
Türk insanı masada yalnız kaldığında telefondaki eski mesajları okumak yerine kitap, gazete filan okusaydı, medeniyette tavan yapardık...

Erkek kadına tokat atarsa erkek suçludur.Kadın erkege tokat atarse yine erkek suçludur...

Klavyemdeki boşluk tuşu gibisn işe yarıyorsun , çok yer kaplıyorsun ama ; BOŞ'sun işte

"Olmadı diye sızlandığın duaya, gün gelir olmadı diye şükredersin".

[L. Madya]

Diyorum ki canım sıkanları alıp karşıma çatır çatır ''Kardeşim sen şunu şunu yaptın ve hayatımın bi' tarafına koydun bu nedenle de iyi değilim tamam mı ?!'' diye çemkireyim...
''Mütemadiyen'' kendi kendimi yemekle kalıyorum; bi' terslik var bu ara.

Yasam bir alfabeye benzer
virgul.gif
bu alfabede ister 'ünlü' ol
virgul.gif
ister 'ünsüz' ; yeter ki ' k a r a k t e r s i z ' olma ...

"hiç yalnız kalmayacağım. ama birlikte de olmayacağız"

Bazen diyorum ki; ne olacak söyle gitsin. Sonra diyorum; söyleyince ne olacak, sus bitsin. ' Cemal Süreya '

"Ve seninleyken, daha iyi biriymişim gibi hissettim. Daha mutlu. Daha az yalnız. Daha az kimsesiz." – Skins

Birilerinin göz yaşları üzerine kurulan her mutluluk; Günü geldiginde, en dayanılmaz acılarla intikamını alır.. ' Parra '

"Öc almaya gücü yeterken, af ile muamele eden kimse ne azizdir." Hz. Muhammed s.a.v

Konuşmadan önce düşün ki konuştuktan sonra düşünmeyesin. ' Shakespeare

Kalbinizin ısınmadığı insanlardan uzak durun. ' Hz. Ömer

Bu Eros kesin bana aşık, bu güzellikte yalnız kalmamın başka açıklaması olamaz.

Gitmek isteyince, her yer yakındır. ' Kevın Durant

Güzel bir gelecek bekliyorsan, ben gelirim.

"Belki de insan sevilmekten çok, anlaşılmayı istiyordu." George Orwell

"Benimle çıkarmısın,herşeyim olurmusun " Dedin De; " Bu Sevdalar Boşuna Le Bu Sevdalar Boşuna" mı dedik?... :D

ahahah :D:D

bi şeyi çok istersin olmaz, istemezsin olmaz, birine söylersen hiç olmaz, söylemesen de olmaz bazen ne yapsan olmaz yani.

Bu dünyadaki en önemli ve değiştiremediğimiz tek şey "zaman"dır.. Zamanınızı kimseye harcatmayın..

Geri