|fēr໐ຖiค|-Sαтıя ч'αяαʟαяı-|

• Kullanıcı AHU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 3162 gün önce görüldü
581232_457692064258909_1051731745_n.jpg

beklediğm biri var o sen değilsin ne yazık.

Alacağı varsa Aşk`ın
Senißeni alsın . .

İsmim Can olsa her "Nerden Geliyosun ?" sorusuna "boğazdan nerden olcak" diye cevap veririm. Böyle de tip bir insanım.:D

"Senin dudakların şarap gibi ve ben sarhoş olmak istiyorum" -William Shakespeare, (Dolaylı anlatım)
Senin ağzını yerim ben" -Sinan Özen (doğrudan anlatım)

biggrin.gif

Hiçliği bile sorgularız bazen.
"-ekmek var mı?
+yok.
-hiç mi yok?"

Bazı umutlar başka zamanlarındır.

Arada siz'li biz'li konuşalım mesela; Biz evdeyiz babası kızımla, siz nerdesiniz oğlumuzla ?

"Bir zahmet üstüne alınabilirsin; özledim.

"İnsan yaşamı boyunca bir kişiyi sever; Önceki ve sonrakiler birer arayış, kaçış yada aldanıştır." Goethe

"Kimsenin yerine kimseyi koyamazsın. Çünkü herkes çok güzel ve özel detaylardan oluşur." Before Sunset

Oğlum Bak Git = My Son Look Go

Buzdolabından aldığın soğuk suyu önce enseye, sonra alna, en son da yanaklara değdirdikten sonra içme sezonu açılmıştır...

''Aşık bir erkek evlenene kadar eksiktir. Evlendikten sonra ise bitmiştir.'' Zsa Zsa Gabor

"İnsanlar başkalarının hayatına girmezler. Deler ya da keserler. Öyle düşünüyorum, bence öyle yani... Sonunu toparlayamadım." - Evolyn Trust

"22 adam 1 topun peşinden koşuyor" diye futbola laf atan kadın, Mango'da 1 elbisenin peşinden kaç kişi koşturuyorsunuz? Siz kaç kişisiniz?

Geri