Fenerbehçe'ye verilen penaltı kararı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor Tartışmaları
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Seneye yosun fenere geçerse hiç şaşırmayın..

Maç başlığında görüşümü yazmıştım ve tabii ki doğru bir karar ancak bazı Galatasaraylıların tepki vermesine hiç şaşırmadım çünkü ne de olsa yenilmez olmamızdan çok mutsuzlar...

Yakında gelecek kupalara ve Dzeko'nun bu tarz fotoğraflarına hazır olun ki şoka girmeyesiniz.:)

1696860918650.jpeg 1696860934606.jpeg 1696860954374.jpeg

Dzeko, yılların profesyonel oyuncusu ve böyle bir şeye asla ihtiyaç duymaz, boşuna kusur bulmak için kendinizi yormayın.

Fenerbahçe, şampiyonluğa Dzeko ile adım adım ilerlerlerken elbette bazılarının endişe etmesi normal ancak üzgünüm, her koşulda maçın galibi biziz.:)Kasımpaşa teknik direktörü bile iyi oynadılar derken başka rakiplerin çıkıp böyle demesi çok üzücü...

Penaltıyı Özdeş de kabul etmiyor ancak orada haklı bir penaltı verildi, kimse aksini iddia edemez.

"Fenerbahçe'yi tebrik ederim"
Fenerbahçe'nin etkili oyuncularına vurgu yapan Özdeş, "Fenerbahçe çok etkili oyunculardan kurulu. 2-0 olduktan sonra farklı formata geçtik çünkü gol bulmamız gerekiyordu. Gol yemeyerek oyunun sonuna kadar tutunmaya çalıştık. Ama Fenerbahçe'yi tebrik ederim hak ederek kazandılar. Oyuncularım çok iyi mücadele etti. 12-13 kat fazla bütçeleri var bizden ama biz tempolu oynayarak çabamızı gösterdik.
-Alıntı-

Ben penaltının bizden alınıp Galatasaray’a verilmesi taraftarıyım.

Dzeko'ya helal olsun,kısa zaman da Fenere adapte olmuş.Fakat bu penaltı da havadayken burgulu yere düşseydi daha estetik olabilirdi.

Gsliler de istiyorlar ki hep bize penaltı verilsin. Rakibin penaltısı olsa bile verilmesin istiyor. Hep biz, hep biz, hep bizzzz…

Geri