'Fenerbahçe'yi Çok Kötü Günler Bekliyor' Aziz Yıldırım Sessizliğini Bozdu

Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü
FOuDvoP.md.jpg

Fenerbahçe Kulübü'nün eski başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Fenerbahçe'yi çok kötü günler bekliyor. Kimse umursamıyor" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, yaptığı açıklamalarla sarı-lacivertli kulübün mevcut durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Yıldırım, Fenerbahçe'nin geleceği konusunda ciddi kaygılar taşıdığını vurgulayarak şunları söyledi:

"Fenerbahçe'yi çok kötü günler bekliyor. Kimse umursamıyor. Dün bir yerde yemekteydim. Tamer Yelkovan'ın akrabasının ufak kızını gördük. Sorduk, sınıfında iki tane Beşiktaşlı, geri kalan hepsi Galatasaraylıymış. Hepinize söylüyorum bunu. Benim dediğimi iyi anlayın."

"ALİ KOÇ AYRILDIĞI ANDA..."​

Kendisinin başkan adayı olup olmamasının önemli olmadığını belirten Aziz Yıldırım, "Burada benim olmam ya da olmamam ayrı bir konu. Ali Koç veya oradaki başkan kimse başkanlıktan ayrıldığı anda sen ne yapacaksın? Sen, 'Ben başkan olmaya adayım, ben yönetim kuruluna girmeye adayım' diyeceksin" ifadelerini kullandı.

KAYNAK

fenerbahçe bitti. anadolu kulüplerinden hiçbir farkı kalmadı.

taraftara rağmen orada duruyor
seçim zamanına kadar kimsenin bir şey yapacağını sanmıyorum
seçimde de paramı geri verin diyip yine seçilebilir
her şey beklenir

Bir şey olduğu yok Fenerbahçe'ye ve sadece futbol kulübü değil aynı zamanda spor kulübüyüz. Ligi ikinci sırada bitirmiş bir takıma, küme düşme muamelesi yapan rakiplerin beklentilerinin boşa çıkacağı bir sezon olacaktır.

Aziz Yıldırım ise seçim zamanı aday olup ne söylemek istiyorsa o zaman ifade edebilir.

Galatasaray iki sezondur çok kötü futbol oynuyor ve Avrupa maçları ortada. Beşiktaş ise ligi zorlukla 4. bitirmeyi başardı. Bu sebeple yeni sezonda neyin ne olduğu çok daha net anlaşılacaktır.

Son düzenleme:
@Lefty hangi paralel evrende yaşıyorsun sen iki sezondur kötü futbol mu oynuyoruz yapma lütfen biraz objektiflik lütfen söz sana çiçek alırım bak :)

aziz yıldırım güzel demiş şundan dolayı icardi ve osimhen sayesinde bir nesil galatasaraylı olarak büyüyor mou bu sezonda başarısız olur ve gönderilirse sezon ortası sezon sonu hiç farketmez bu adam bu camianın arkasından çok konuşacak çok kötüleyecek. Bunu ben değil yağız dile getirdi ilk.

@Lefty hangi paralel evrende yaşıyorsun sen iki sezondur kötü futbol mu oynuyoruz yapma lütfen biraz objektiflik lütfen söz sana çiçek alırım bak :)

aziz yıldırım güzel demiş şundan dolayı icardi ve osimhen sayesinde bir nesil galatasaraylı olarak büyüyor mou bu sezonda başarısız olur ve gönderilirse sezon ortası sezon sonu hiç farketmez bu adam bu camianın arkasından çok konuşacak çok kötüleyecek. Bunu ben değil yağız dile getirdi ilk.
Dürüstçe söylüyorum, iki sezondur oynadığınız futbolu ben hiç beğenmedim. Fenerbahçe de iyi değil ancak Galatarasay da iyi oynamıyor. Lig maçlarını dikkate alma, Avrupa'da çok belli oluyor.

Seçim olacağına göre o gün geldiğinde isteyen aday olur ve kazanmaya çalışır. Öncesinde yapılan açıklamalar sezon öncesi yine sadece takıma zarar verecektir.

Dürüstçe söylüyorum, iki sezondur oynadığınız futbolu ben hiç beğenmedim. Fenerbahçe de iyi değil ancak Galatarasay da iyi oynamıyor. Lig maçlarını dikkate alma, Avrupa'da çok belli oluyor.

Seçim olacağına göre o gün geldiğinde isteyen aday olur ve kazanmaya çalışır. Öncesinde yapılan açıklamalar sezon öncesi yine sadece takıma zarar verecektir.

sizin takıma en çok zarar veren 1 ali koç 2 mou :)
avrupada çok iyi oynadığımız maçlar var evet kötü sonuçlar aldık erken veda ettik ama ligde çok iyi işler yapan bir takım var 2 sezondur kırılmadık rekor bırakmadık bunlar kötü futbol ile başarılacak şeyler değil.

sizin takıma en çok zarar veren 1 ali koç 2 mou :)
avrupada çok iyi oynadığımız maçlar var evet kötü sonuçlar aldık erken veda ettik ama ligde çok iyi işler yapan bir takım var 2 sezondur kırılmadık rekor bırakmadık bunlar kötü futbol ile başarılacak şeyler değil.
Yeni sezonda, Avrupa maçlarında göreceğiz oynadığınız iyi futbolu, az kaldı.:)

Geri