Fenerbahçeli sevgiliniz varsa?

• Kullanıcı Dem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Lan yok yok ya... Aşırı lazım üst düzey...
Hepsi Cimbomlu, tüm kırıklarım...
Ööööf...
Sıkıcı.

Hatta,

Ü z ü c ü..
sinanengin-sinanenginlaugh.gif

Fenerli gibisi bulunmaz. Benden bir tane daha yok…

• Kahkaha
Tepkiler: Kim
Oturdu agliyor şimdi gofkfjffjf
Bende gülüyorum hayat böyle işte
Biri Güler biri ağlar aşko

yine hortlamış bu konu… fenerbahçeli sevgilileri bana sorabilirsiniz kızlar, yardımcı olurum. sezon başı neşe dolan adamların, romantikliklerine romantiklik ekleniyor ama yeni yıla girdikten sonra özellikle mart-nisan gibi hayat damarlarının yavaş yavaş kopuşuyla durgunlaşıyorlar. işte tam bu noktada size ihtiyaçları var. mart-nisan gibi fenerli bir sevgiliyi etkilemek, elde tutmak çok kolaydır. ona sevginizi hissettirin, arada minik laflar sokarak sarsın ki toparlansın. mayıs ayının bitimiyle gergin olurlar, günaydın yazsanız gün mü kaldı falan derler. sakinliğinizi koruyun ve ona bir ıslak kek yapın… bi takımlarından kazık yemeye bi de sevgililerinin elinden ıslak kek yemeye doyamazlar.

-fenerbahçeli erkeklerle sevgili olmaktan kurtulamayan galatasaraylı kadınlar derneği başkanı-

yine bu konu ve yine şov. beni dinlemeyenin sonu hüsran, dinleyenin güllük gülistanlık olacağına da söz veremem ama dinleyin arada… tam kıvamında ıslak kek tarifleri için nefis yemek tarifleri sayfasını ziyaret edebilirsiniz :emoji_writing_hand::emoji_nail_care::emoji_hugging:

Olmasa daha iyi olur sanki. Fenerbahçe' nin tat vermediği yetmiyormuş gibi onca kötü sonuca birlikte üzülmek duble yorar bizi. Cıx olmaz. Not alın kızlar Fenerliden bana olmaz.

Hayat sonunda onun yüzüne gülmüş demektir.

Geri