Lan yok yok ya... Aşırı lazım üst düzey...
Hepsi Cimbomlu, tüm kırıklarım...
Ööööf...
Sıkıcı.
Hatta,
Ü z ü c ü..
Hepsi Cimbomlu, tüm kırıklarım...
Ööööf...
Sıkıcı.
Hatta,
Ü z ü c ü..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ah ah keşke Galatasaray olsaydı , senle ömür uzardı ;dFenerli gibisi bulunmaz. Benden bir tane daha yok…
Iyyyy gese ne be…Ah ah keşke Galatasaray olsaydı , senle ömür uzardı ;d
Öyle deme. Elmasta kömür olarak çıkıyor topraktan ;dIyyyy gese ne be…
JfjfjjfjÖyle deme. Elmasta kömür olarak çıkıyor topraktan ;d
Senle x2 olabilirdi ;dJfjfjjfj
Üff tmm sana mutluluk o zaman jdjdb
Ben ve gese rüyanda görsen bile inanma. Üstüm açılmış de uyan üstünü ört :dddSenle x2 olabilirdi ;d
İşte her insan hata yapıyor . Ne diyim ki şimdi ;dBen ve gese rüyanda görsen bile inanma. Üstüm açılmış de uyan üstünü ört :ddd
yine hortlamış bu konu… fenerbahçeli sevgilileri bana sorabilirsiniz kızlar, yardımcı olurum. sezon başı neşe dolan adamların, romantikliklerine romantiklik ekleniyor ama yeni yıla girdikten sonra özellikle mart-nisan gibi hayat damarlarının yavaş yavaş kopuşuyla durgunlaşıyorlar. işte tam bu noktada size ihtiyaçları var. mart-nisan gibi fenerli bir sevgiliyi etkilemek, elde tutmak çok kolaydır. ona sevginizi hissettirin, arada minik laflar sokarak sarsın ki toparlansın. mayıs ayının bitimiyle gergin olurlar, günaydın yazsanız gün mü kaldı falan derler. sakinliğinizi koruyun ve ona bir ıslak kek yapın… bi takımlarından kazık yemeye bi de sevgililerinin elinden ıslak kek yemeye doyamazlar.
-fenerbahçeli erkeklerle sevgili olmaktan kurtulamayan galatasaraylı kadınlar derneği başkanı-
Fenerli istemem yaaa hep kel kalıyorlar![]()
İlk kez senden duydum.![]()
Tespitim doğru benimmmmmm lefty'mYıllar önce @yoSun cuğum ile aramızdaki diyalog![]()
Al benden de o kadar :=)Allah korusun, birinin ahini almisim derim :d